Scootmobiel- en Wandeltocht Soesterduinen

Beste leden,

De maand mei is ook dit jaar weer MS-maand met op donderdag 30 mei Wereld MS-dag (https://worldmsday.org).

De MS-vereniging Nederland heeft dit jaar gekozen voor het thema ‘Beweging en Mobiliteit’.

Op zaterdag 25 mei organiseert uw werkgroep Utrecht daarom met veel plezier voor u de Scootmobiel- en Wandeltocht Soesterduinen

We nodigen u uit om aan deze dag rollend, fietsend of wandelend mee te doen.

Wat gaan we doen:

We verzamelen om 10:00 uur in Restaurant De Soester Duinen voor een kop koffie of thee.

Rond 11.00 uur starten we met verschillende routes die geschikt zijn voor wandelen, scootmobiel/fiets en rolstoel. De wandelroutes worden begeleid door medewerkers van het IVN.

Na afloop verzamelen we weer bij restaurant De Soester Duinen voor een lunch.

Route A:

Scootmobiel-/fietstocht

Op een geasfalteerde bosroute (fietspad) door de Lange en Korte Duinen met een lengte van 6 of 8 kilometer.

De lengte kunt u op de dag zelf kiezen.

Route B:

Wandeltocht

Rond en over de Lange Duinen met een vrijwilliger van het IVN met een lengte van 2 of 4 kilometer.

De lengte kunt u op de dag zelf kiezen.

Route C:

Bij voldoende belangstelling zal een route voor duwrolstoelen worden gemaakt.

Dagprogramma:

10.00 – 11.00  Ontvangst met koffie in restaurant De Soester Duinen

11.00 – 13.00  Startsein Scootmobiel- en Wandeltocht Soesterduinen 2019

13.00 – 14.00 Lunch in Restaurant De Soester Duinen

14.00 – 15.00  Napraten voor nagenieters

Inschrijven vóór 15 april!

U kunt u opgeven per email: msvn.utrecht@gmail.com

– Naam, adres, telefoonnummer

– Aantal personen

– Eventueel dieet

– Gebruik van scootmobiel/rolstoel (duw of elektrisch)/fiets/wandelen

Telefonisch: 033-2460416

of via https://msvereniging.nl/regionale-werkgroepen/utrecht

De kosten ad € 10,- pp kunt u ter plaatse voldoen.

Uw bijdrage

1. Uw enthousiaste aanwezigheid met uw scootmobiel, rolstoel, fiets of wandelschoenen.
  2. Een eigen bijdrage van €10 per deelnemer.
  3. Ook vinden wij het erg fijn wanneer u in april 2019 de actie op www.mijnactievoorms.nl onder de aandacht wil brengen bij uw familie en/of vrienden. Het zou prachtig zijn wanneer wij hierdoor uw eigen financiële bijdrage van deze dag kunnen laten vervallen. U ontvangt hier dan uiteraard later meer informatie over.

Heeft u vragen over de organisatie van deze dag, neemt u dan zonder twijfel contact met ons op? 06-10517352 (Richard) of 033-2460416 (Ellen).

Namens de werkgroep MSVN Regio Utrecht,

Richard Rijkers en Ellen Reijnen