Rayon coördinator M/V

Voor het rayon Woerden zijn wij op zoek naar een nieuwe Rayon coördinator op vrijwillige basis.

Functieomschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste kandidaat met doorzettingsvermogen. Aangezien je werkt met andere vrijwilligers en bestuurders in regio Utrecht en met name het rayon woerden, is het beslist geen dagtaak. Wij hopen dat je een hoge mate van zelfstandigheid bezit.

Als rayon coördinator ben je het gezicht van de MS-vereniging in jouw regio! Je zorgt voor de uitvoering van het Rayon beleid en behartigt de belangen van het rayon Woerden in de regio. Je bezoekt de vergaderingen en adviseert het regio bestuur.
In deze functie werk je nauw samen met het regio bestuur Je adviseert en ondersteunt hen bij de bestuursvergaderingen,. Tevens houd je toezicht op verenigingsactiviteiten in het algemeen en initieer je lokale en regionale verenigingsbijeenkomsten.
Je bent in staat op verschillende niveaus te schakelen via eigentijdse communicatiekanalen.
Als rayon coördinator werk je samen in een collegiaal rayon team, met name voor kennisdeling, overleg en inspiratie, waarin een bijdrage van je wordt verwacht.

Competenties zijn: Proactief, empathisch, analytisch, omgevingsgevoelig en daadkrachtig.

• Affiniteit met en/of ervaring in de zorg op managementniveau;
    • Zelfstandig maar ook zeker in teamverband kunnen werken;
    • Woonachtig zijn in het werkgebied of bereid zijn daar heen te komen;
    • Ervaring met projectmatig werken, en goede verslaglegging hierover.

MSVN regio Utrecht is op zoek naar een

COÖRDINATOR FINANCIËN M/V

Het gaat om een bescheiden budget, maar dat betekent niet dat het minder belangrijk is. Een goed beheer van de financiën is een basis voor het vrijwilligerswerk. Heb je affiniteit met financiën en kost het je geen moeite om accuraat te werken? Of ken je iemand met die eigenschappen? Reageer dan op deze oproep.

Je wordt lid van de werkgroep Utrecht, een enthousiaste groep vrijwilligers die het MS-verenigingswerk in de provincie Utrecht trekt en begeleidt.

De taken zijn:

– Jaarlijks de begroting opstellen van MSVN regio Utrecht

– Bewaking van die begroting

– Afstemming met de centrale financiële administratie

– Geautomatiseerde afhandeling van declaraties en kosten (m.b.v. het programma ELVY)

De MS Vereniging Nederland is actief in het hele land. Het land is verdeeld in 22 regio’s.  Het landelijk bureau is gevestigd in Breukelen. De regio’s hebben een eigen budget voor activiteiten.