Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

 

Rayon Utrecht stad

Coördinator :

Marieke Kamerbeek                                     
Mail adres klik link:                                     msvn.utrechtstad@gmail.com

 

Het MS café is er voor jongeren uit de regio Utrecht (midden Nederland).

Nieuwe locatie in Utrecht binnen de muren van muziekpaleis TivoliVredenburg, op de hoek van Vredenburg en de Catharijnesingel, vind je grandcafé Het Gegeven Paard Vredenburgkade 11, 3511 WC Utrecht (stad).

 • Data in 2018:  tijden vanaf 19.30 uur tot 22.00

 • don 18 januari ,
 • 17 mei
 • Zond 3 juni zomer picknick Griftpark 13.00 16.00 
 • woe 20 juni, 
 • zat 25 augustus summer barbeceu Bilthoven 16.00 21.00
 • don 20 september , 
 • woe 21 november.
 • in december is er geen MS-Cafe.
   
  activiteiten worden georganiseerd samen met Timo van het MS-Café.

Het MS café is dé plek voor jongeren met MS om samen te komen en elkaar te spreken over diverse onderwerpen. Wil jij meer weten over het MS café Utrecht, stuur dan een e-mail naar mscafe.utrecht@gmail.com. Je kunt ook op de Facebook pagina kijken voor het volgende MS café en om je aan te melden.

 

 

 

 

 

Via deze weg wil ik mijzelf graag voorstellen als de Rayon Coördinator Utrecht-stad. Ik ben Marieke Kamerbeek, 41 jaar en woon achtend in Utrecht met mijn man en twee kinderen.

Ik ben sinds 1998 MS patiënt en heb het geluk weinig last te hebben. Sinds mijn diagnose ben ik zoals vele andere informatie gaan inwinnen op het internet. Helaas kwam ik weinig positieve verhalen tegen.

Ik vind het belangrijk dat het MS-beeld positief wordt uitgedragen en als rayon coördinator hoop ik mijn steentje bij te dragen. Er is zoveel ‘ellende’ te vinden over MS in de media terwijl er heel veel ‘onzichtbare’ patiënten zijn en daarmee dus ook positieve verhalen.

Mijn doel als Rayon Coördinator is dan ook om evenementen te organiseren waar jullie als leden bij elkaar kunnen komen om ervaringen te delen en informatie uit te wisselen, maar vooral om een leuke tijd met elkaar te hebben.

Als jullie suggesties of leuke ideeën hebben kunnen jullie mij bereiken via msvn.utrechtstad@gmail.com. Natuurlijk kunnen jullie ook met vragen bij mij terecht.

Ik kijk uit naar veel positieve bijeenkomsten waar ik hoop jullie te leren kennen.

 

X