Lettergrootte: e E Sitemap

Omvat de plaatsen Achterveld, Amersfoort, Baarn, Bunschoten, Eemnes, Hoevelaken, Hoogland, Hooglanderveen, Leusden, Nijkerk, Nijkerkerveen, Soest, Woudenberg

Coördinator: Kees van Kleef

klik op naam voor mailcontact.

Vrijwilligers van MS afdeling Eemland. Van links naar rechts, Hans, Paul, Daan, Corry, Kees, Tiny ( gestopt per 1-1-2020 ) en Truus.
Op deze foto ontbreekt Sandra

Bijeenkomsten MS afdeling Eemland 2020

• Woensdag 15 januari   hebben wij een muzikale nieuwjaarsbijeenkomst. Deze bijeenkomst vindt NIET in Leusden plaats maar: IN NIJKERKERVEEN  OP HET ADRES; VAN ROOTSELAARSTRAAT  7  (3864RE)

De inloop is vanaf 19.30 uur. Om 20.00 uur beginnen we. Er wordt 2x  20 á 30 minuten gespeeld met tussendoor een koffie/thee ronde. Na het concert kunnen we onder het genot van een drankje en hapje nog wat napraten.

• 4 maart: Dr Boringa, neuroloog, uit het Meander mc komt een lezing houden. ( over slaapproblemen bij MS )
  • 15 april: Levenstestament.  Spreker komt een lezing houden over testamenten en hoe en wat je vast kan leggen.
  • 27 mei:    Gezellige avond
  • 17 juni: Uitje waar, wanneer en hoe laat wordt nog doorgegeven.

Voor de volgende avonden staat de invulling nog niet vast:

• 16  september:
  • 4 november:
  • 15 december   kerstlunch

De  avonden ( behalve 15 januari ) vinden plaats bij, MFC Antares te Leusden-Zuid, bij Maxima’s,  Maximaplein 7, 3832 JS  Leusden-Zuid.

Inloop vanaf 19.15 uur, start van de avond om 20.00 uur.

Wij hopen jullie namens de vrijwiigers graag te zien,

Corry, Truus,  Sandra, Hans, Paul, Daan en  Kees