Boottocht 2017

In het kader van Wereld MSDag 2017 heeft de MSVN – Werkgroep Utrecht in mei 2017 een boottocht georganiseerd voor haar leden.  De tocht ging vanuit Amersfoort over de Eem naar Spakenburg. De boot was de hele dag beschikbaar gesteld door de Stichting Eemlijn. Met 70 MS-patienten (deels rolstoelers en scootmobielers) hebben we op deze geweldige manier  Amersfoort, de Eempolder, Soest, Baarn, het Eemmeer en Spakenburg bezocht en bewonderd. Er werden speciale voorzieningen getroffen aan de Eemlijn boot om de scootmobielen en elektrische rolstoelen aan boord te krijgen. Dankzij de vrijwilligers van de Eemlijn en de MSVN verliep alles perfect. De lunch werd verzorgd door Jumbo Arnaud van de Graaf, het Kaasboertje en De Zoete verleiding uit Soest-Zuid.
Het was weer een zeer geslaagde en gezellige dag op het water!