skip to Main Content
Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Over de MSVN Regio Utrecht

 zie de afzonderlijke pagina’s voor meer informatie uit uw rayon.

Sinds vandaag is het mogelijk boodschappen of andere artikelen bestellen via het internet (webshop) dit te doen via een link die gerelateerd is aan de MS vereniging regio Utrecht dus ook uw eigen rayon.

Hier zitten geen kosten of vreemde voorwaarde aan, u wordt alleen door gelinkt via deze site. U steunt hier de regio Utrecht mee!

zie de pagina webshop!

De MS vereniging regio Utrecht biedt advies en ondersteuning, is belangenbehartiger van de Utrechtse leden, geeft informatie en voorlichting en organiseert contactbijeenkomsten.

Regio Utrecht bestaat uit negen rayons. De rayons organiseren lotgenoten bijeenkomsten en andere activiteiten voor MS patiënten en mantelzorgers.

Elk rayon heeft een coördinator die ook de contactpersoon is. Er is dus altijd een contactpersoon  en meestal een lotgenotengroep  bij jou in de buurt.

Klik op het trefwoord ‘Rayons’ in het menu aan de rechterkant en je ziet alle rayons van onze regio. Klik op het rayon waar je woont voor de contactpersoon bij jou in de buurt en de informatie over de bijeenkomsten en activiteiten.

De rayons zijn: De Bilt & Bilthoven / Eemland / Nieuwegein / Stichtse Vecht / Utrecht Stad / Veenendaal / Woerden / Zeist / MS café

Lidmaatschap bijdrage

De Lidmaatschap bijdrage van de MSVN is in een aantal gevallen via uw ziektekostenverzekering te declareren, dit geld niet voor alle ziektekostenverzekeringen, het gaat hier om het vaste lidmaatschap geld de extra donaties zijn deels aftrekbaar van de belastingdienst.

Onder bepaalde voorwaarden kunt u giften aan goede doelen aftrekken.

lees verder: ANBI Belastingservice 

   

 Klik de foto bezoek en like ook onze regionale 

 

 

 

Back To Top
X