Lettergrootte: e E Sitemap

Over de MS Vereniging Regio Utrecht

zie de afzonderlijke pagina’s voor meer informatie uit uw rayon.

Door boodschappen of andere artikelen te bestellen via onze webshop kunt u MS vereniging regio Utrecht steunen! Hier zitten geen kosten of vreemde voorwaarden aan. U steunt hier de regio Utrecht mee!

zie de pagina webshop!

MS vereniging regio Utrecht biedt advies en ondersteuning, is belangenbehartiger van de Utrechtse leden, geeft informatie en voorlichting en organiseert contactbijeenkomsten.

Regio Utrecht bestaat uit negen rayons (zie ook het menu aan de rechterkant). De rayons organiseren lotgenotenbijeenkomsten en andere activiteiten voor mensen met MS en mantelzorgers.

Er is altijd een contactpersoon en meestal een lotgenotengroep bij jou in de buurt.

Vergoeding lidmaatschap

Het lidmaatschap van de MS Vereniging is in een aantal gevallen via uw ziektekostenverzekering te declareren. Kijk op zorgwijzer.nl om te kijken of dit ook voor uw ziektekostenverzekering geldt.

Extra donaties zijn deels aftrekbaar van de belastingdienst. MS Vereniging Nederland heeft een ANBI-status. Dit betekent dat u onder bepaalde voorwaarden uw giften kunt aftrekken van de belasting. Lees verder.

Klik de foto bezoek en like ook onze regionale Facebook-pagina