Themabijeenkomst 9 maart

Zaterdag 9 maart was het zover, de eerste themabijeenkomst van de twee samen
gevoegde regio’s Haarlem en Noord Holland Noord, boven het kanaal, namelijk in
Heerhugowaard.

De middag werd goed bezocht, we zagen veel nieuwe gezichten. We begonnen met
een kopje koffie of thee en nadat iedereen een plekje had gevonden werd
vrijwilligster Karin Huizing gehuldigd omdat ze al vijf jaar(!) vrijwilligerswerk doet voor
de MS vereniging.

De presentatie ging over MS en STRESS en werd gegeven door Charles Crown.
Daarna was er gelegenheid om onder het genot van een drankje gezellig na te
praten en daar werd goed gebruik van gemaakt.

Kortom het was een gezellige middag en we hopen iedereen te zien op de volgende bijeenkomst!

************************************************************************************************************

20 februari was het zover… gezellig samen stamppot eten.

We hebben met ruim 20 man heerlijk stamppot gegeten in Velserbroek bij Villa Westend.
Gezellig avondje met een  prachtig uitzicht over een plas.
Een leuke tip voor de woensdag voor iedereen: Voor weinig geld lekker makkelijk erop uit, stamppot voor €4,50

P.s. er ging 140 kilo boerenkool doorheen vanavond en ruim 100 kilo hutspot, had Donald nog even naar geïnformeerd.

We hebben het dus laten smaken!

De nieuwjaarsbijeenkomst

26 januari was het dan zover! De nieuwjaarsbijeenkomst van onze nieuwe regio Noord Holland!
Piet Paree bleef maar graven…Een leuk, boeiend verhaal, goed verteld in een pakkende muzikale omlijsting. Aansluitend met lekkere hapjes naast de cake verzorgd door Nathalie en gezelligheid met alle mensen die aanwezig waren.

Allemaal bedankt!