Lettergrootte: e e Sitemap

Naast schriftelijke informatievoorziening door middel van ons magazine ‘MailService’, hechten we veel belang aan direct contact met mensen met MS en betrokkenen. Vanwege het drastisch afbouwen van financiële bijdragen van vaste subsidieverstrekkers, zoals het Prinses Beatrixfonds en de overheid, voor Multiple Sclerose Vereniging Nederland (MSVN), zijn wij op zoek naar nieuwe wegen om onze activiteiten te financieren.

De sponsorwerkgroep van de regio Noord-Holland probeert fondsen te werven bij regionale bedrijven, de Hogeschool Inholland Haarlem organiseert inzamelingsactiviteiten en er zijn collecteboxen geplaatst bij lokale winkeliers. Wij stellen iedere donatie, sponsoring of gift enorm op prijs. Voor vragen over hoe u een bijdrage zou willen leveren, kunt u mailen met  onze financieel coördinator Donald Lupescu ( donald@djlbeheer.nl).

Bankdetails voor donaties:
MS Vereniging Nederland inz. Giften
Rekening:  NL23 INGB 000 6560492
Omschrijving: Donatie Regio Noord-Holland.

Dank u wel.