Lettergrootte: e e Sitemap

Het bestuur van de regio Haarlem bestaat uit:

• Amunda van Stenis (regiocoördinator)
  • Donald Lupescu (financieel coördinator)
  • Jody Mooij (secretariaat)
  • Peter van Polen (ledenadministratie)
  • Karin Huizing (bestuurslid)

Even voorstellen:

Amunda van Stenis

Nadat ik elf jaren regiocoördinator/voorzitter ben geweest van regio Haarlem, ben ik sinds 1 januari 2019 voorzitter van regio Noord-Holland. Een promotie, inderdaad 😊 Ik doe het nog steeds met heel veel plezier.

Mijn man, Dirk heeft MS en woont al geruime tijd in Nieuw Unicum, Zandvoort. Helaas was het door de MS-cognitieproblemen thuis niet meer veilig voor hem.

Sinds een aantal jaar hoef ik niet meer te werken en ben ik begonnen met allerlei cursussen en opleidingen. Inmiddels ben ik gecertificeerd Hypnotherapie Practioner en in opleidding voor de master. Prachtig wat je met deze therapie kunt bereiken, ik voel me dankbaar dat ik op deze manier mensen mag helpen.

De resterende tijd gaat op aan familie en sociaal leven. Heerlijk! Kinderen, kleinkinderen, vriendinnen, ik heb ze allemaal en geniet ervan.

Mocht je nog meer van me willen weten, neem dan vooral contact met me op.

Donald Lupescu

Als vrijwilliger ben ik al een fors aantal jaren beschikbaar voor de werkgroep Haarlem e.o. en nu dus voor Noord-Holland. Sinds begin 2014 ben ik de financieel coördinator van de werkgroep. Uiteraard blijf ik daarnaast steeds beschikbaar voor de overige vrijwilligerstaken.

Doordat in 1999 bij mijn vrouw Ria de diagnose MS werd gesteld zijn wij in aanraking gekomen met de MS Vereniging. Wij zien de werkgroep Noord- Holland als welkome ondersteuning voor mensen met MS en hun dierbaren en willen daarom graag deelnemen in de activiteiten van de werkgroep. Tot 2014 was Ria bestuurslid maar zij heeft die functie helaas neer moeten leggen. Ook zij blijft overigens wel als vrijwilliger actief.

Jody Mooij

Ik ben sinds kort als vrijwilliger aan de gang in de regio, nu het de regio Noord-Holland is geworden is mijn takenpakket duidelijk en kan ik lekker aan de gang.

Ik heb zelf sinds 2010 de diagnose MS en ben (helaas) ondertussen afgekeurd. Dat ik eenmaal mijn draai thuis had gevonden en mijn twee zoontjes naar school gingen vond ik het tijd worden voor vrijwilligerswerk!

Naast de dagelijkse (en gezellige) dingen die horen bij een gezin, schrijf ik graag, ik heb ook mijn eigen blog, en lees ik veel.

Peter van Polen

Mijn naam is Peter van Polen.

Samen met mijn partner Esther heb ik 2 kinderen, Margreet en Willem. Wij wonen in Heemskerk.

Sinds 2004 ben ik vrijwilliger bij de MS Vereniging. Eerst voor de regio Noord-Holland noord en nu voor de regio Noord-Holland.

In 1999 bleek ik MS te hebben en ben lid geworden van de MSVN. Na enkele jaren deze club zo ver mogelijk weggestopt te hebben, werd er een onderwerp behandeld tijdens een bijeenkomst. Daar wilde ik graag naar toe, dus ben ik maar over de (hoge) drempel gestapt en er naartoe gegaan.

Natuurlijk werden er (toen ook) vrijwilligers gezocht en zo ben ik als vrijwilliger binnen gekomen. Doordat je als vrijwilliger vaker met zorg-professionals te maken hebt, is ook goed te zien dat de MS-wereld beslist niet stil staat: van 4 medicijnen in 1999 naar 14 werkende medicijnen in 2019 is in de medische wereld uniek te noemen.

Lotgenotencontact en informatievoorziening zijn belangrijk genoeg om er vrije tijd in te steken en ik beleef er gelukkig veel plezier mee.

Karin Huizing

Mijn naam is Karin Huizing. Getrouwd en moeder van een tweeling…. 2 mannen van alweer 20 jaar. Ik wandel graag heb al 2 x met MoveS de Mont Ventoux mogen bewandelen. Verder lees en puzzel ik best veel….

Ik kreeg op 14 feb. 2014 de diagnose RRMS. Heb gelijk contact gezocht met de MSVN en kwam in contact met Peter de voorzitter van afdeling Noord-Holland Noord…om een lang verhaal kort te maken ik ben in het bestuur gestapt en mag dat nog steeds met veel plezier doen. Naast mijn vrijwilligers werk voor de MSVN werk ik ook nog met veel plezier!