Het bestuur van de regio Haarlem bestaat uit:

• Amunda van Stenis (regiocoördinator)
  • Donald Lupescu (penningmeester)
  • Vacature (secretariaat)

Amunda van Stenis
Tja, ze noemen mij de baas van het spul. Maar dat kan ik alleen maar zijn met behulp van de anderen!! Ik ben Amunda van Stenis en sinds begin 2008 regiocoördinator van de regio Haarlem. Gelukkig heb ik zelf geen MS, zodat ik voor mijn Dirk (wel met MS)kan zorgen en ook nog tijd heb voor de MS Vereniging. Naast het werk van regiocoördinator maak ik ook vier keer per jaar de MailService.

Buiten de MS heb ik ook nog een leven. Ik werk bij ‘s lands grootste bierbrouwerij, ben druk met twee eigen kinderen en twee stiefkinderen, en bijna vier kleinzonen (ik hou van even aantallen maar heb toch maar één man!). Op de foto sta ik met mijn oudste kleinzoon. Aangezien ik een dierenliefhebber ben lopen hier wat katten, duiven en kippen in de rondte en deel ik mijn fruitbomen en –struiken met de merels, eksters en Vlaamse gaaien. Verder zing ik en teken ik mandala’s. Als ik het zo zie staan vind ik het wel een druk leven, maar mijn leven is vooral leuk!

Donald Lupescu
Als vrijwilliger ben ik al een fors aantal jaren beschikbaar voor de werkgroep Haarlem e.o. Sinds begin 2014 ben ik de financieel coördinator van de werkgroep. Uiteraard blijf ik daarnaast steeds beschikbaar voor de overige vrijwilligerstaken.

Doordat in 1999 bij mijn vrouw Ria de diagnose MS werd gesteld zijn wij in aanraking gekomen met de MS Vereniging. Wij zien de werkgroep Haarlem e.o. als welkome ondersteuning voor mensen met MS en hun dierbaren en willen daarom graag deelnemen in de activiteiten van de werkgroep. Tot 2014 was Ria bestuurslid maar zij heeft die functie helaas neer moeten leggen. Ook zij blijft overigens wel als vrijwilliger actief.

Ik ben geboren in 1949 en sinds 1968 werkzaam in de verzekeringsbranche. Sinds 2010 ben ik als ZZP-er nog slechts betrokken bij enkele speciale projecten. Voor de rest geniet ik van mijn pensioen.