Welkom bij Werkgroep Noord en Midden Limburg

Via het landelijk bureau van de MSVN hebben alle werkgroepen een website. Op deze pagina vind u een overzicht van werkgroep Noord en Midden Limburg.

We willen deze website voortdurend aanvullen met nieuwe, actuele gegevens, uw ideeën en wensen daarvoor zijn natuurlijk van harte welkom.
Een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com kan ertoe bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit Noord en Midden Limburg nog meer toegevoegde waarde krijgt.
Wie wil zoeken op relevante activiteiten, informatie over contactgroepen of verslagen van activiteiten of bijeenkomsten wil lezen vind deze door te klikken op één van de rubrieken in het menu rechts.

Veel leesplezier en hou onze website in de gaten!

Onderstaand ziet u een overzicht van de leden van in de werkgroep Noord en Midden Limburg met de contactpersoon voor uw regio.

Linda van Ooijen-Lopes Dias Regiocoördinator, Leden regio Weert
Sarah Sanders-Penders Financieel coördinator