Welkom bij Werkgroep Noord en Midden Limburg

Via het landelijk bureau van de MSVN hebben alle werkgroepen een website. Op deze pagina vind u een overzicht van werkgroep Noord en Midden Limburg.

We willen deze website voortdurend aanvullen met nieuwe, actuele gegevens, uw ideeën en wensen daarvoor zijn natuurlijk van harte welkom.
Een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com kan ertoe bijdragen dat deze site voor MS-patiënten uit Noord en Midden Limburg nog meer toegevoegde waarde krijgt.
Wie wil zoeken op relevante activiteiten, informatie over contactgroepen of verslagen van activiteiten of bijeenkomsten wil lezen vind deze door te klikken op één van de rubrieken in het menu aan de linkerkant.

Veel leesplezier en hou onze website in de gaten!

Onderstaand ziet u een overzicht van de leden van in de werkgroep Noord en Midden Limburg met de contactpersoon voor uw regio.

Linda van Ooijen-Lopes Dias Regiocoördinator, Leden regio Weert
Sarah Sanders-Penders Financieel coördinator
Wendy Kip-Verstraaten Leden Regio Venlo, Facebook, Website
Ramon Thijssen Leden regio Roermond, Horst
Tamara van Malsen Leden regio Peel en Maas, Facebook
Peter Cox Website, Facebook en Twitter
Kelly Thijssen Partners van MS

Sinds juni 2015 is er een coach werkzaam die (vrijwillig) het telefonisch spreekuur bezet voor de leden van MSVN die vragen hebben over de combinatie MS en werk.

Lara Smit-Selen Leden regio Venray, MS Coach

Klik op de naam voor meer informatie of stuur een email naar msvnnoordmiddenlimburg@gmail.com bij  vragen of advies.