Verslag Barbeque Helden 7 Juli 2017

Op Vrijdag 7 juli j.l. werd de BBQ voor de leden van onze patiëntenvereniging M.S.V.N. gehouden.

Dit jaar hadden de leden van de werkgroep weer gekozen om bij recreatie boerderij Hanssenhof de BBQ te organiseren.

Er hadden zich 35 volwassenen en 2 kinderen aangemeld, waarvan er helaas een afmelding was door ziekte.

De eerste gasten kwamen rond 17.30 uur binnen, waarna ze verwelkomt werden door An, Tamara en Linda waarna ze hun muntje voor een consumptie van de vereniging kregen aangeboden.

Het weer was prachtig, op een paar leden na zaten we allen buiten op het terras.

Na het openingswoordje werd het buffet geopend en het zag er weer als vanouds goed verzorgd uit.

Er werd heerlijk gegeten, onder het genot van een hapje en drankje werd er met elkaar gesproken, gelachen en ervaringen gedeeld.

De kinderen hadden een taak gekregen om de hulphond van een lid te mogen uitlaten. De kinderen waren helemaal onder de indruk wat de hond allemaal had geleerd.

Vanaf 21.30 uur vertrokken de leden weer huiswaarts. Om 22.00 uur gingen de laatste leden naar huis.

Helaas hebben we, op de hulphond na, geen foto’s van de avond, de reden werd geopperd: “het was te gezellig” en iedereen was te druk met bakken, braden, eten en kletsen.

We kijken terug op een geslaagde avond, namens alle leden van de werkgroep wensen wij alle leden incl. familie een hele fijne vakantie toe!
We hopen jullie na de vakantie weer te ontmoeten op de eerstvolgende bijeenkomst die wij organiseren.

Voor verdere informatie neem een kijkje op onze Regionale Website, onze Activiteiten en Bijeenkomsten pagina,  of Facebook pagina.

Tot dan!!!

Linda van Ooijen,
Namens Tamara, Wendy, Marlie, Lara, Ramon, Peter van de werkgroep regio Noord en Midden Limburg.