Waarschijnlijk zal iedereen zich herkennen in klachten als pijn, vermoeidheid, onrust/stress.
Of je al langer MS hebt of pas net de diagnose hebt gekregen. Iedere dag zul je het anders ervaren in hoe je ermee om gaat.
Het kan zijn dat je het contact met je lichaam een beetje bent kwijtgeraakt.

Tijdens de yogales is er aandacht voor het lichaam. Niet alleen fysiek, maar ook je adem, je gedachtes, je emoties.
Door middel van bewegingen, houdingen, adembewustwording/ademoefeningen en ontspanning word je
uitgenodigd om je lichaam te leren kennen en te luisteren naar de signalen die je lichaam geeft.

Tijdens de yogales kan iedereen binnen zijn/haar mogelijkheden aan de les deelnemen. (Mobiel of niet).

Op basis van bovenstaande aankondiging  hebben 10 leden deelgenomen aan de introductieles en alle deelnemers (met of zonder fysieke beperking of rolstoel) hadden een positief gevoel na afloop van de introductieles bij Yogastudio Lente Lente in Atelier K.A.N.S. in Blerick.

De deelnemers, waarvan 1 deelnemer in in rolstoel, hebben na een uitgebreide uitleg een scala aan oefeningen gedaan waarmee een goede indruk werkt gewerkt wat yoga voor je kan doen, zelfs wanneer je in een rolstoel zit of beperkt mobiel bent.

Deze proefles Hatha Yoga was een groot succes aangezien 5 leden zich hebben ingeschreven voor een serie van 10 vervolglessen. Deze vervolglessen verlopen inmiddels naar volle tevredenheid van de deelnemers.