Op 30 mei staan we op de
Dag van Morgen in Panningen!

De maand Mei is de maand waarin de aandacht op de Wereld MS dag wordt gevestigd. Het thema van de MS Vereniging in 2019 is Mobiliteit en Bewegen wat mooi aansluit bij de Dag van Morgen!

Door meer en bewuster bewegen, gezond te eten, betere medicatie en actief te werken aan de gezondheid blijven MS Patiënten tegenwoordig vaak lang vitaal en actief.
Met MS ligt echter plotselinge of geleidelijke achteruitgang op de loer en juist daarom is het goed om je eerder te informeren over de mogelijkheden om ‘de Dag van Morgen’ zo aangenaam mogelijk te maken.

Tijdens de Dag van Morgen laten we senioren, mensen met een beperking of chronische aandoening zoals o.a. MS op één dag zien en ervaren wat er allemaal mogelijk is op het gebied van zelfstandig wonen, mobiliteit, gezondheid, voeding, thuiszorg, vrijwilligerswerk, bewegen etc.

De Dag van Morgen in het winkelcentrum van Panningen is een dag vol informatie en beleving, met de nadruk op beleving. Laten zien én ervaren dat ouder worden, met of zonder MS, helemaal niet vervelend hoeft te zijn.

Ervaren en beleven:

• Informatie over zorg en ondersteuning vind je in en om het Huis van de Gemeente.
  • Allerlei vormen van vrijetijdsbesteding, zoals sport, vrijwilligerswerk en hobby’s.
  • Het thema vitaliteit en beweging vind je op de Markt.
  • Verschillende workshops en demonstraties.
  • Informatie over gezonde voeding vind je op het Raadhuisplein.
  • Actieve presentaties van hulpmiddelen en diensten om langer zelfstandig wonen mogelijk te maken.
  • Het Huis van Morgen om de mogelijkheden in een ‘gewone’ woning te zien en te ervaren.
  • Vele standjes met handige hulpmiddelen en interessante vrijetijdsbestedingen.

Bezoek de stand van de MS Vereniging Noord en Midden Limburg:

• Om MS zelf te ervaren met de MS Toolkit.
  • Voor tips, advies of informatie over MS en actuele folders van de MS Vereniging.

en voor uitleg over:

• de Wereld MS dag en het thema Mobiliteit en Bewegen.
  • de MS Vereniging, meerwaarde van een lidmaatschap en mogelijkheden tot vrijwilligerswerk.
  • Gratis Doneren bij online aankopen
  • onze zelf gehaakte vlindersleutelhangers.
  • onze vrij toegankelijke Facebook pagina en besloten groep
  • de contact groep Partners van MS

En nog veel meer ….

Wanneer:
30 Mei 2019 van 12:00 tot 17:00 uur

Waar:
Winkelcentrum Panningen (Onze stand vind u voor de Primera winkel)

Toegang:
Is vrij, aanmelden is dus niet nodig!