De vele activiteiten en bijeenkomsten die de MS vereniging regio Noord en Midden Limburg organiseert zouden niet mogelijk zijn zonder hulp van onze vrijwilligers, sponsoren en donaties.

Op deze pagina vind je een overzicht van onze sponsoren en vele mogelijkheden tot doneren.

Heldense Kantoor Installaties steunt ons met het printen van A3 posters.

Bloemsierkunst de Pit steunt ons met  een bloemetje

Gratis doneren

Elke organisatie die draait op vrijwilligers is voor een groot deel afhankelijk van donaties.
Hier vragen wij je hulp, door GRATIS te doneren bij je online aankopen, eenvoudig door via DoelShop.nl  of GratisDoelenSteunen.nl, met als goed doel MSVN Noord en Midden Limburg,  naar de webwinkel van je keuze te gaan en je aankopen te doen zoals je gewend bent.

Direct gratis doneren met
GratisDoelenSteunen.nl