Lettergrootte: e E Sitemap

Verkoop sleutelhangers

Wendy Kip is druk bezig met het haken van vlinder sleutelhangers.
Deze sleutelhangers worden verkocht voor 2,- per stuk en zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.

Klik hier voor meer informatie over de MSVN sleutelhangers.

Lever uw lege cartridges in en steun MSVN Noord en Midden Limburg

Heeft u thuis of op het werk nog lege cartridges liggen of is uw printerinkt bijna op? Deze kunnen geld waard zijn! De vergoedingen voor uw lege cartridges kunt u via het recycling programma van 123inkt.nl doneren aan MS Vereniging Noord en Midden Limburg.

Klik hier voor meer informatie over het recyclen van uw cartridges met MSVN Noord en Midden Limburg als goed doel.

Gratis doneren aan MSVN Noord en Midden Limburg via DoelShop.nl

Ga naar www.doelshop.nl, log in met uw account, selecteer MSVN regio 401 als goed doel en klik door naar de webwinkel die u wil bezoeken. Zodra u uw aankopen afrekent, doneert u gratis aan de MS Vereniging Noord en Midden Limburg. Meer dan 250 webwinkels doen mee!

Klik hier voor meer informatie over winkelen via DoelShop met MSVN Noord en Midden Limburg als goed doel.