skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

Uw visie op de reputatie van de farmaceutische industrie in 2015

Contactgegevens voor deze studie: Alexandra Wyke, CEO, PatientView. E-mail: alexwyke@patient-view.com

Voor het 5e jaar vraagt PatientView gezondheidswerkers over de hele wereld mee te werken aan de samenstelling van de jaarlijkse COLLECTIEVE REPUTATIE-INDEX VAN DE FARMACEUTISCHE INDUSTRIE.

• De Index wordt serieus genomen in de farmaceutische industrie en draagt bij aan de ontwikkeling van patiëntvriendelijkheid binnen de sector.
• De resultaten van deze enquête 2015 laten zien hoe uw collega’s de verschillende farmaceutische ondernemingen wereldwijd in 2015 beoordelen (goed of slecht).

Over de enquête

Het onderzoek is toegankelijk voor iedere gezondheidsorganisatie ter wereld. Stuurt u deze e-mail gerust door naar andere patiëntengroepen waarvan u denkt dat ze geïnteresseerd zouden kunnen zijn. De enquête bestaat uit 10 zeer eenvoudige vragen, en zal waarschijnlijk niet meer dan 10-15 minuten van uw tijd in beslag nemen. De enquête is anoniem, tenzij u anders aangeeft.

Vul uw enquête vóór maandag 18 januari 2016 in om er zeker van te zijn dat uw antwoorden op tijd aankomen.

Klik op de onderstaande link om naar de enquête te gaan:
Studie naar de collectieve reputatie van de farmaceutische industrie 2015

[http://nl.surveymonkey.com/r/reputatie-van-de-farmaceutische-industrie-2015]

Om u te bedanken voor uw deelname aan deze studie …
… ontvangen alle deelnemers aan studies van PatientView het uiteindelijke rapport met de resultaten van de studie (als zij dat willen).

Een korte verklaring

Deze studie van 2015 probeert te bepalen hoe patiënten over de hele wereld denken over de farmaceutische industrie, met als doel de standaards in de sector te verbeteren tot een bevredigend niveau voor de patiënten.

De studie wordt volledig bekostigd door PatientView, een onderzoeks- en publiciteitsgroep in het Verenigd Koninkrijk, gespecialiseerd in het bestuderen van trends in de belangen van patiënten, en deze waardevolle informatie openbaar maakt aan patiëntengroepen. Alle ngo’s die aan de studie meedoen kunnen een gratis kopie van het onderzoeksrapport opvragen met de resultaten van de studie (als zij dat willen). PatientView bekostigt deze activiteit door de verkoop van het rapport aan de farmaceutische bedrijven die daarin geïnteresseerd zijn.

 

Back To Top
X