skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

Studie naar de collectieve reputatie van de sector medische apparatuur in 2015-2016—vanuit het perspectief van patiëntengroepen

Wij waarderen uw feedback!

Om u te bedanken voor uw deelname aan deze studie, ontvangen alle deelnemers een exemplaar van het rapport met de resultaten (indien gewenst).

Als een actieve vertegenwoordiger van een patiëntengroep is uw mening erg belangrijk, in het bijzonder met betrekking tot de collectieve reputatie van de sector medische apparatuur in 2015-16. Wij ontvangen graag uw feedback op de handelswijze van de bedrijven in medische apparatuur in 2015-16, en willen meer weten over hoe deze hun normen kunnen verbeteren om te voldoen aan de tevredenheid van patiënten.

  • Alle antwoorden zijn vertrouwelijk, en zullen niet door PatientView (die deze enquête uitvoert) worden gedeeld.
  • Deze enquête wordt niet financieel ondersteund vanuit de sector. PatientView financiert de uitvoering ervan geheel zelf, ieder jaar, door de rapporten te verkopen aan bedrijven.

Dit is het vijfde jaar dat PatientView deze enquête uitvoert. Bedrijven in medische apparatuur nemen nota van de resultaten. Sommige proberen zelfs hun handelingen te verbeteren als gevolg van de resultaten van de enquête. (Dus… wat u zegt kan een verschil uitmaken!)

Vul uw enquête vóór vrijdag 12 augustus 2016 in om er zeker van te zijn dat uw antwoorden op tijd aankomen.

U kunt meer lezen over de serie rapporten over collectieve reputatie op de website van PatientView

Bij voorbaat dank,
Alexandra Wyke
Directeur PatientView

Om de enquête te starten klikt u HIER

 

Back To Top
X