skip to Main Content
Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Autobiografie van een lotgenoot met PPMS

Beste MS lotgenoten,

Omdat ik MS heb, heb ik een autobiografie geschreven. Dit is een beknopte uitleg: In “Ik ben er één uit duizend” schrijf ik op een reële wijze over mijn leven met Multiple Sclerose, nadat dit in 2004 bij mij ontdekt is. Ik heb Primair Progressieve MS (PPMS), één van de minst voorkomende vormen.
Bovendien bemerkte ik dat er bij mensen met MS en ook mensen in hun omgeving – partners, familie, vrienden, bekenden – behoefte is om meer te weten over dit ziektebeeld. Wat betekent leven met MS, hoe ziet het leven eruit door de bril van een MS-patiënt. Zonder de ernst van dit ziektebeeld uit het oog te verliezen heb ik mijn verhaal op een luchtige, zo nu en dan humoristische wijze beschreven.
Op 27 mei 2015, wereld-MS-dag, heb ik de eerste twee exemplaren van mijn boek “Ik ben er één uit duizend” overhandigd aan de directeuren van de MS-Vereniging en van MS-Research. Dit was hèt startmoment van de verspreiding van mijn boek! Van ieder verkocht exemplaar doneer ik € 1,50 aan MS Research.
Je kunt mijn eerste boek rechtstreeks bij mij zelf bestellen, het kost €18,00. Als je dat leuk vindt signeer ik het en stuur ik het je per post toe. Er zijn dan wel extra verzendkosten van € 2,95. Moet ik meerdere exemplaren opsturen dan komen de verzendkosten op € 6,95.
Bedrag graag overmaken op NL87 RABO 0143 2695 26, tnv H. Nooren-van den Bogaert, onder vermelding van je naam en adres.
Binnen vijf werkdagen na ontvangst van de betaling beloof ik dat je mijn boek kunt gaan lezen. Ik vind het heel spannend en ik ben benieuwd naar jullie (uiteindelijke) reacties!!www.henriettenooren.nl
Back To Top
X