skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

Academy Het Dorp

Academy Het Dorp (AHD) faciliteert, begeleidt en adviseert bij de samenwerking van bedrijven, zorginstellingen, ervaringsdeskundigen, zorgprofessionals en kennisinstellingen. Met als beoogd resultaat dat door deze samenwerking – met het continu kennis uitwisselen, testen, verder ontwikkelen en opnieuw testen – elke innovatie oplevert wat het zou moeten: een voortreffelijk werkend product dat waarde toevoegt voor cliënten, patiënten en zorgprofessionals.

 

Mijn Meedenkende woning

AHD werkt aan het project Mijn Meedenkende Woning. Het doel is dat o.a. mensen met MS zo zelfstandig mogelijk kunnen leven door de inzet van technologie in de woning. Daarvoor worden twee creatieve sessies gehouden waarin zij meedenken over toekomstscenario’s m.b.t. techniek in de woning. De groep deelnemers bestaat uit 2 ervaringsdeskundigen, 2 begeleiders en 2 behandelaren zodat we input kunnen verzamelen vanuit meerdere perspectieven.

 

Wij zoeken

We zijn op zoek naar ervaringsdeskundigen met MS die willen meedenken over de techniek in de woning van de toekomst. Met toekomst verstaan we 2 tot 5 jaar vanaf nu.

 

De mensen die we zoeken:

  • Wonen zelfstandig of met familie/partner en hebben ervaring met (aangepaste) techniek/domotica in huis;
  • Vertellen uit eigen ervaring en kunnen ook overstijgend denken voor anderen.

 

Wanneer

De sessies zijn in Arnhem in Het Dorp en duren elk 2,5 uur. De eerste sessie staat gepland op 13 december en zal plaatsvinden tussen 13:30 en 17:00. De precieze starttijd volgt later. De datum van de tweede sessie is in overleg.

Onkosten/reiskosten worden uiteraard vergoed.

 

Deelnemen?

Wil je deelnemen of wil je meer informatie dan kun je bellen/whatsappen naar +316 23833187 of mailen naar ruud.de.nooij@academyhetdorp.nl

                

Back To Top
X