Lettergrootte: e E Sitemap

Agenda voor de eerste helft van 2020.
Op de pagina terugblik-activiteiten staan korte verslagen van uitgevoerde activiteiten.

IN VERBAND MET MAATREGELEN ROND CORONAVIRUS ZIJN DE ACTIVITEITEN VOOR NOG ONBEKENDE TIJD OPGESCHORT.

Woensdagavond 18 maart ervaringen delen in “Tips en tricks rond MS” van 19.30 – 21.30 uur

Het idee voor deze bijeenkomst is ontstaan tijdens een huiskamerbijeenkomst. Daarbij komen soms onderwerpen naar voren waar de ene deelnemer een probleem mee heeft maar een andere juist een oplossing voor heeft. Bijvoorbeeld problematiek op het gebied van vervoer, vakantie, cognitie e.d. De ervaringen delen we in kleine groepjes.

Adres: verzorgingshuis Bethanië, Plateelhof 3 in Ede.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam, het aantal personen en 1 of meer onderwerpen die je graag besproken wilt hebben.

Huiskamerbijeenkomst op maandag 20 april van 19.30 – 21.30 uur

Doel van de huiskamerbijeenkomst is een laagdrempelige mogelijkheid tot contact met andere MS-patiënten. Onder het genot van een kopje koffie of thee is er de mogelijkheid om ervaringen uit te wisselen. Heb je een vraag, tips, wil je iets vertellen of meer weten? Je bent van harte welkom.

Er is ook ruimte om wensen voor bijeenkomsten of activiteiten te bespreken en als je iets mede wilt organiseren kun je dat aangeven.

De bijeenkomst wordt gehouden in Ede. Na opgave ontvang je adres, routebeschrijving en telefoonnummer.

Wil je graag een huiskamerbijeenkomst in bijvoorbeeld Wageningen of Veenendaal? Als iemand zijn of haar huiskamer beschikbaar wil stellen dan kunnen we daar een bijeenkomst organiseren.

Wil je bij deze bijeenkomst aanwezig zijn, alleen of samen met je partner of een andere introducé? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

Op zaterdag 20 juni van 14.30 – 16.30 uur is er de zomerborrel.

De locatie hiervoor is – net als in 2019 –  Restaurant Grebbelounge, gevestigd op het Fort aan de Buurtsteeg in het Grebbelinie Bezoekerscentrum.

Een heerlijk terras – overdekt en verwarmd indien nodig – en vrij parkeren naast of vlak bij het restaurant.

Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes kunnen we dan kennismaken en genieten van de ontmoeting met elkaar en de mooie omgeving

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

Woensdag 26 augustus is er weer de Vlegeldag in Bennekom

Er zijn altijd vrijwilligers nodig om samen zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst van het rad van fortuin is geheel ten gunste van het rayon Ede Wageningen. Hiermee wordt bespaard op kosten en worden de eigen bijdragen van de leden bij activiteiten beperkt.

Wil je hierbij – de hele dag of een aantal uren – als vrijwilliger aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

<Najaar>

In samenwerking met Natuurcentrum Veluwe hopen we een leuke buiten-activiteit te organiseren. Als hier meer over bekend is dan wordt dat hier aangegeven en de leden van ons rayon ontvangen tijdig bericht hierover.

Graag tot ziens en tot horens!

Met vriendelijke groet,

Tonnie,  René, Alma en Henk

Correspondentieadres:    MSVN Ede-Wageningen

p/a Adenauersingel 52 6716 KB Ede

Mail: MSVNEdeWageningen@gmail.com

Telefoon: 06 1500 7987

Op www.msvereniging.nl/gelderland-zuid is meer te lezen over rayon Ede-Wageningen en de andere actieve rayons in Gelderland Zuid.

Vragen, Ideeën of Suggesties?
Heb je vragen over deze activiteiten? Laat ze ons weten.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

Belangstelling maar geen lid van de MSVN?
Zie onder Hoe-jij-kunt-helpen hoe lid of vrijwilliger te worden.