Zaterdag 16 juni 2018 Pannenkoeken & Partyboerderij Kernhem

15.00-18.00 uur Kernhemseweg 3, 6718 ZB Ede

We hebben bedacht dat dit weer eens leuk is om te doen, pannenkoeken eten. Degene die daar niet van houdt – er staan ook andere gerechten op de kaart!

De eigen bijdrage is € 7,50 per persoon.

Woensdag 22 augustus 2018 Vlegeldag Bennekom

De organisatie van de Vlegeldag blijft in handen van Erik, Pauline, Eric en Tonnie ook in de komende tijd. Dick en Cobi zullen zich ook hiervoor blijven inzetten. Uiteraard zijn er altijd vrijwilligers nodig om samen dit evenement tot een succes te maken. Dus als u wilt komen helpen, laat het dan vooral weten. We hopen met 20 mensen over de dagdelen verspreid dit “feest” blijvend te kunnen organiseren. Van het verdiende geld dat we ophalen met het rad van fortuin kunnen we veelal kostenbesparend werken voor de MS vereniging en haar leden in dit rayon.

Woensdag 3 oktober 2018 Thema-avond Ergotherapie

19.30-21.30 uur Bethanië, Plateelhof 3, 6711 JK Ede

Vanuit Charim Vitaal komt er een ergotherapeut om meer bekendheid te geven aan MS patiënten over de mogelijkheden van ergotherapie. Vaak wordt er meteen aan hulpmiddelen gedacht, maar ook op andere vlakken kan een ergotherapeut een bijdrage leveren aan het behouden van zelfstandigheid bv. op het gebied van energiemanagement, werk, verzorging van kinderen. In het afgelopen jaar zijn een aantal ergotherapeuten in de regio geschoold door het MS netwerk. Regelmatig hebben zij intercollegiaal overleg met de MS consulenten van het ziekenhuis. Meer informatie op www.charimvitaal.nl/ergotherapie.

Zaterdag 8 december 2018 Kerstdiner bij de Brasserie

18.00 – 21.00 uur Kerkhoflaan 12, Bennekom

Sfeervol dineren in kerstsfeer bij restaurant De Brasserie in Bennekom. Net als afgelopen jaar krijgen we weer een viergangen diner geserveerd, ongetwijfeld zal het weer lekker zijn. Eventuele dieetwensen graag opgeven bij de aanmelding. Uiteraard krijg je de bevestiging en de details begin december toegestuurd.

Voor alle bijeenkomsten en activiteiten willen we graag van tevoren een opgave met hoeveel personen je komt.
Graag tot ziens op één van de activiteiten. Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten en opgave kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar:  MSVNEdeWageningen@kpnmail.nl

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over MS, wil je graag weten hoe andere mensen dit beleven of wil je gewoon gezellig praten in een ontspannen sfeer? Ook daar zijn deze activiteiten voor bedoeld. Leuk als jij er ook bij wilt zijn!

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom; deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.