Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Zaterdag 16 december 2017 Kerstdiner bij de Brasserie

Sfeervol dineren in kerstsfeer bij restaurant De Brasserie in Bennekom. Net als afgelopen jaar krijgen we weer een viergangen diner geserveerd, ongetwijfeld zal het weer lekker zijn. Eventuele dieetwensen graag opgeven bij de aanmelding. Uiteraard krijg je de bevestiging en de details begin december toegestuurd.

Zaterdag 6 januari 2018 Nieuwjaarsbijeenkomst

15.00 – 17.00 uur Bethanië in Ede

Onder het genot van een hapje en drankje wensen we elkaar een goed, gelukkig en gezond Nieuwjaar. Alle leden met partner/introducé zijn van harte welkom!

Zet vast in je agenda:

Op woensdag 7 februari 2018 is er een thema-avond die we met de MS consulenten van Ziekenhuis Gelderse Vallei gaan organiseren. Locatie en onderwerp zijn nu nog niet bekend, we zorgen ervoor dat jullie op tijd de uitnodiging ontvangen!

Voor alle bijeenkomsten en activiteiten willen we graag van tevoren een opgave met hoeveel personen je komt.
Graag tot ziens op één van de activiteiten. Voor meer informatie over de bovenstaande activiteiten en opgave kunt u contact opnemen door een mail te sturen naar:  MSVNEdeWageningen@kpnmail.nl

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over MS, wil je graag weten hoe andere mensen dit beleven of wil je gewoon gezellig praten in een ontspannen sfeer? Ook daar zijn deze activiteiten voor bedoeld. Leuk als jij er ook bij wilt zijn!

Ideeën en suggesties zijn van harte welkom; deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

X