Activiteiten eerste helft 2019

Er zijn twee huiskamerbijeenkomsten gepland, te weten op
– dinsdagmiddag 15 januari van 14.30 – 16.30 uur
– dinsdagavond 26 februari van 19.30 – 21.30 uur
Doel van deze huiskamerbijeenkomsten is een laagdrempelige mogelijkheid tot lotgenotencontact.
Te bespreken onderwerp(en) worden tijdens de bijeenkomst gezamenlijk bepaald.
Er is ook ruimte om wensen voor bijeenkomsten of activiteiten te bespreken en als je iets mede wilt organiseren kun je dat aangeven.

Beide bijeenkomsten worden gehouden in Ede, na opgave ontvang je adres met routebeschrijving en telefoonnummer.
Ben je lid van de MSVN en wil je bij 1 van deze bijeenkomsten aanwezig zijn?
Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

Op donderdagavond 11 april van 19.30 – 21.30 uur zijn we uitgenodigd door de fysiotherapeuten Thijs Leentvaar en Dorien Kok.
Zij vertellen ons over een hele speciale loopband: de C-mill. En natuurlijk is er ook een demonstratie van deze loopband.

19.30 Inloop en koffie/thee
19.45 Uitleg en demonstratie
21.00 Gelegenheid voor vragen stellen en het nuttigen van een drankje.

Adres: Fysiotherapie Beatrixpark, Willem de Zwijgerlaan 1F te Ede

Ben je lid van de MSVN en wil je hierbij aanwezig zijn?
Stuur dan voor 31 maart een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

Op zaterdag 15 juni van 15.00 – 18.00 uur organiseren we een zomerborrel.
Gezellig met elkaar bijkletsen onder het genot van een hapje en drankje.
Informatie over de locatie volgt nog, dit hangt mede af van het aantal aanmeldingen.

Ben je lid van de MSVN en wil je hierbij aanwezig zijn?

Woensdag 28 augustus is er weer de Vlegeldag in Bennekom
Er zijn altijd vrijwilligers nodig om samen zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst van het rad van fortuin is geheel ten gunste van het rayon Ede Wageningen. Hiermee wordt bespaard op kosten en worden de eigen bijdragen van de leden bij activiteiten beperkt.

Wil je hierbij – de hele dag of een aantal uren – als vrijwilliger aanwezig zijn?

Vragen, Ideeën of Suggesties?
Heb je vragen over deze activiteiten? Laat ze ons weten.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

Op de pagina terugblik-activiteiten staan korte verslagen van uitgevoerde activiteiten.

Belangstelling maar geen lid van de MSVN?
Zie onder Hoe-jij-kunt-helpen hoe lid of vrijwilliger te worden.