Agenda voor de rest van 2019.
Op de pagina terugblik-activiteiten staan korte verslagen van reeds uitgevoerde activiteiten.

Woensdag 28 augustus is er weer de Vlegeldag in Bennekom
Er zijn altijd vrijwilligers nodig om samen zoveel mogelijk loten te verkopen. De opbrengst van het rad van fortuin is geheel ten gunste van het rayon Ede Wageningen. Hiermee wordt bespaard op kosten en worden de eigen bijdragen van de leden bij activiteiten beperkt.

Wil je hierbij – op de ochtend, de middag of de avond – als vrijwilliger aanwezig zijn?
Stuur dan een mail aan Fam.Velthuijs@kpnplanet.nl met vermelding van  je naam en welk dagdeel je kan. Kom je met meer personen geef dan per persoon aan welk dagdeel.

Er staan voor het najaar weer twee huiskamerbijeenkomsten gepland, te weten op
– donderdagavond 12 september van 19.30 – 21.30 uur
– donderdag 14 november van 14.30 – 16.30 uur of van 19.30 – 21.30 uur

Doel van deze huiskamerbijeenkomsten is een laagdrempelige mogelijkheid tot lotgenotencontact. Te bespreken onderwerp(en) worden tijdens de bijeenkomst gezamenlijk bepaald. Er is ook ruimte om wensen voor bijeenkomsten of activiteiten te bespreken en als je iets mede wilt organiseren kun je dat aangeven.

Beide bijeenkomsten worden gehouden in Ede, na opgave ontvang je adres met routebeschrijving en telefoonnummer.

Wil je bij 1 van deze bijeenkomsten aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen en je voorkeur qua tijdstip: middag of avond of geen voorkeur.
Afhankelijk van deze voorkeuren wordt het tijdstip gekozen.

Op dinsdagavond 8 oktober van 19.30 – 21.30 uur een informatieve avond met dr. R. Meijer van Klimmendaal.

Onderwerpen die hierbij aan bod komen zijn vermoeidheid, spasticiteit en paramedici.

Adres: verzorgingshuis Bethanië, Plateelhof 3 in Ede.

Wil je hierbij aanwezig zijn? Stuur dan een mail aan MSVNEdeWageningen@gmail.com met vermelding van de activiteit, je naam en het aantal personen.

Op zaterdagavond 14 december genieten we van ons jaarlijks kerstdiner.
Inloop vanaf 17.30 uur, diner begint om 18.00 uur en duurt tot rond 21.00 uur.

Hiervoor wordt een eigen bijdrage gerekend van 10 euro per persoon en de drankjes zijn voor eigen rekening.

Adres: De Brasserie, Kerkhoflaan 12 in Bennekom..

Vragen, Ideeën of Suggesties?

Heb je vragen over deze activiteiten? Laat ze ons weten.
Ook ideeën en suggesties zijn van harte welkom. Deel ze met ons per mail, telefoon of tijdens een bijeenkomst.

Belangstelling maar geen lid van de MSVN?
Zie onder Hoe-jij-kunt-helpen hoe lid of vrijwilliger te worden.