Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

RAYON DOETINCHEM – AGENDA

Op woensdagavond 11 oktober staat de tweede yogales gepland die wordt gegeven door onze eigen Astrid. De les begint om 19.00 uur en zal tot ongeveer 21.00 uur duren. Iedereen kan meedoen, de les is rustig ingedeeld en ook personen die in een rolstoel zitten kunnen hieraan deelnemen. Kledingadvies: loszittende (warme) kleding met evt. dikke sokken. Locatie: Speel-o-theek, Oudste Poortstraat 24a, 7041AR te ’s Heerenberg. Opgave is verplicht.

Zaterdag 18 november van 16.00 tot 19.00 uur zijn we welkom bij “Partycentrum Plok”, Dijksestraat 52, 6942 GD te Didam, voor een koud en warm buffet. De eigen bijdrage is 12,50 euro per persoon. Opgave is verplicht.

Op woensdagochtend 20 december om 10.30 uur staat er een workshop bloemschikken gepland in de “Stadskamer”, Dr Huber Noodstraat 6, 7001 DW te Doetinchem. Inloop vanaf 10.00 uur. Onder begeleiding van Marion Lurvink gaan we creatief aan de slag om een kersttukje te maken. Hiervoor zelf meenemen: een kleine krans of schaal/vaas/pot. Er zijn bij de Stadskamer uitrijkaarten voor de Catharina garage te koop voor 2 euro (inclusief kopje koffie/thee). Opgave is verplicht.

Voor alle bovenstaande bijeenkomsten geldt dat je iemand mee mag nemen indien je dit van te voren meldt.

 

Wie kent de zorgboeken van Stichting September niet? De inhoud is voor iedereen digitaal beschikbaar via onderstaande site:

http://msvn.ziektes.info/contents/multiple-sclerose/node/1684

 

X