RAYON DOETINCHEM – AGENDA

Voor zondagmiddag 6 mei staat een wandeling op de agenda. De wandeling vindt plaats in/rond Gendringen. Daarna een lekkere bakkie koffie/thee. Verdere informatie hierover volgt nog.

Zaterdagmiddag 30 juni van 14.30 tot 17.30 uur zijn we van harte welkom bij onze eigen Patricia voor een “Amerikaanse” high tea. Locatie Hummeloseweg 12, 7021 AE te Zelhem. Dit houdt in dat iedereen een bijdrage levert voor de high tea. Hetzij een zoete traktatie dan wel een hartige traktatie. Graag even in overleg met ons. Opgave is verplicht.

Verder staat er volgend jaar nog een voorlichtingsbijeenkomst gepland in het Slingeland Ziekenhuis. Deze zal waarschijnlijk in juni 2018 gaan plaatsvinden. Hierover zijn nog geen gegevens bekend. Zodra hier meer over bekend is, zullen we jullie dit laten weten.
In het najaar van 2017 is VUmc MS Centrum Amsterdam gestart, in samenwerking met MS Vereniging Nederland, met een reeks van voorlichtingsbijeenkomsten door heel Nederland over cognitie bij MS. Medewerkers van het Expertisecentrum Cognitie zullen reizend door het land de nieuwste kennis uit de wetenschap vertellen en ook aangeven hoe dit invloed heeft op de zorg. We hebben ons hier als rayon voor ingeschreven en zijn blij dat dit ook in Doetinchem plaats kan gaan vinden. Waarschijnlijk zal ook neuroloog dr. R.A. van der Kruijk een praatje houden.

Voor alle bovenstaande bijeenkomsten geldt dat je iemand mee mag nemen indien je dit van te voren meldt.

Wie kent de zorgboeken van Stichting September niet? De inhoud is voor iedereen digitaal beschikbaar via onderstaande site: