skip to Main Content
Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Kunt u door de MS minder werken of helemaal niet meer? Moet er iets veranderen op uw werk omdat u het anders niet meer trekt? Wat gebeurt er als het beter met u gaat en u wellicht (gedeeltelijk) kunt re-integreren? In al deze situaties hebt u vermoedelijk vragen die wij op de themamiddag proberen te beantwoorden. De themamiddag is verdeeld in drie delen.

In het eerste deel zal Hester ten Hoope van het UWV vertellen over de verschillende situaties waarin u terecht kunt komen als u niet meer (volledig) kunt werken.
A. Waar krijgt u mee te maken als u ziek bent?
B. Mijn inkomen tijdens ziekte
C. Hulp bij re-integratie tijdens ziekte
D. Wat zijn mijn plichten als ik ziek ben?
E. U kreeg op jonge leeftijd MS en u heeft daardoor moeite met het vinden of houden van werk. Wat betekent de Participatiewet voor u?

In het tweede gedeelte zal Dinand Brummelhuis vertellen over zijn ervaringen op de arbeidsmarkt als MS-patiënt. Hij zal vertellen over werken, tegen je grenzen aanlopen, re-integreren en je sterke punten ontdekken.

In het derde en laatste gedeelte zal MS coach Tamara Bijleveld-Coene uw vragen beantwoorden die u heeft op het gebied van MS en werk. Wellicht kent u haar al omdat zij samen met Maria van Nies een speciaal telefonisch spreekuur MS en werk verzorgt voor de MSVN. Zij geeft tips hoe u het beste met een bepaalde situatie kunt omgaan. Dus vragen als: Hoe kan ik mijn collega’s het beste uitleggen wat MS is? Wanneer vertel ik dat ik MS heb? Hoe kan ik mijn werkplek het beste aanpassen zodat ik goed kan blijven functioneren?

Graag ontvangen wij nu al uw vragen. Dit kunnen vragen aan Hester ten Hoope van het UWV zijn of aan MS-coach Tamara Bijleveld-Coene. Zijn kunnen zich dan voorbereiden en uitgebreid op uw vraag ingaan. U kunt uw vragen sturen aan: info@msvnamsterdam.nl.

De themamiddag start met een heerlijke lunch die u en uw partner gratis wordt aangeboden.

Praktische gegevens
Zaterdag 21 februari 2015, 14.00-16.00 uur
Vooraf gratis lunch 13.00-14.00 uur.
Opgeven voor de lunch vóór 14 februari a.s. bij Esther Lof: tel.020-7744944 of email: info@msvnamsterdam.nl

Locatie:
Cordaan (Olympisch kwartier)
Amstelveenseweg 308
1076 CS Amsterdam

Back To Top
X