skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

 

DANSEN MET MS

Elke woensdag en donderdagochtend van 11.00 – 12.00 uur danst een groep mensen met MS of een andere chronische beperking in de Grote Foyer van het Parktheater in Eindhoven. Onder leiding van Louise Rutten, een professionele dansdocent, oefenen zij balans, houding, flexibiliteit, kracht en coördinatie. In deze groepen kan iedereen zichzelf zijn. Dansplezier is het belangrijkste streven. Muziek van uiteenlopende stijlen stimuleert en geeft ritme aan de bewegingen.

Wil jij je fysiek en mentaal energieker en fitter voelen? Kom dan  letterlijk en figuurlijk in beweging!

Louise Rutten nodigt je graag uit om eens kennis te komen maken en een viertal gratis proeflessen te volgen. Zo ervaar je de dynamiek en kun je bepalen welke groep het beste bij jou past. Je kunt alleen komen, maar ook met een danspartner, maatje, vrijwilliger of mantelzorger. Meer informatie:  louise.rutten@hotmail.nl of telefonisch via 0613469129

 

UNIEK SPORTEN IN BRABANT

Regelmatig bewegen is belangrijk! Je wordt er gezonder en fitter van en het heeft een stabiliserend effect op je stemming. Bovendien geeft het je meer zelfvertrouwen. Win-win-win dus. Woon je in Brabant en wil je graag (meer) bewegen of sporten, maar vind je het lastig een passende sport te vinden? Uniek Sporten Brabant biedt gratis ondersteuning bij het zoeken van een sport die bij je past.
Op www.unieksportenbrabant.nl staat een overzicht van alle sportverenigingen met passend sportaanbod in jouw regio. Ook vind je hier de contactgegevens van de beweegcoach van het sportloket bij jou in de buurt. Deze beweegcoach zoekt samen met jou een passende sport.

 

ZORGENVRIENDEN

Vrienden om zorgen mee te delen of om gewoon leuk mee te spelen! Hand gemaakt! Iedere vriend is uniek! Met het kopen van een van onze leuke vrienden sponsort u de MSVN in onze regio.

(Prijzen:  Groot  € 17,50 – Middel  € 15,00 – Klein  € 12,50)

Meer info: mijnzorgenvriendje@gmail.com

 

Back To Top
X