Op zaterdag 7 april organiseert de MS Vereniging Brabant Zuid Oost de allereerste Feel Good Day. Dit is een dag van ontspannen, ontdekken en genieten rondom het thema ‘Voel je goed!’.
U kunt deelnemen aan de verschillende workshops, anderen ontmoeten in het MS-Café en de stands bezoeken op de informatiemarkt.

Om 10.00 uur openen we de dag, waarna om 10.30 uur de eerste workshops van start gaan. Iedere workshopronde duurt drie kwartier. U kunt aan zoveel workshops deelnemen als u wilt. Laat u inspireren en ervaar de mogelijkheden.
Deelname aan de workshops is gratis, maar u kunt ons verblijden met een vrijwillige bijdrage.

Om 12.15 uur nemen we de tijd om te pauzeren. Wilt u gebruik maken van de lunch, dan vragen wij u dit bij uw aanmelding te vermelden. De kosten voor de lunch bedragen €7,50 per persoon en deze zal bestaan uit een lekkere kop soep met twee rijkelijk belegde broodjes.

De dag sluiten we gezamenlijk af van 15.45 tot 16.30 uur.

WORKSHOPS

Onder voorbehoud van wijzigingen

DEELNEMERS INFORMATIEMARKT

Onder voorbehoud van wijzigingen

ROUTE EN PARKEERMOGELIJKHEID

Dorpshuis ’t Perron is gelegen aan de Schoolstraat 48 in Heeze. Het ligt op 10 minuten loopafstand van Station Heeze.
Bij de ingang van het Dorpshuis zijn enkele invalideparkeerplaatsen. Achter het gebouw zijn verder voldoende reguliere parkeerplaatsen beschikbaar.

(Loop)route van station Heeze – Dorpshuis ‘t Perron

ALGEMENE INFORMATIE

Locatie:              Dorpshuis ’t Perron
Adres:                 Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze