Hier vindt u een overzicht van van onze geplande activiteiten.
Indien u vragen heeft of u wilt zich aanmelden voor een activiteit, neem dan contact met ons op via het  contactformulier. Mailen naar brabantzuidoost@msvereniging.nl kan natuurlijk ook!

24 mei    Ontwikkelingen in MS behandeling & MS en Voeding
19.00-21.00 uur | Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Samen met MS Zorg Nederland (MSZNL) organiseert de MSVN jaarlijks een gezamelijke informatieavond:
– De ontwikkelingen van medicijnen voor MS gaat in snel tempo. Neuroloog Gerard Hengstman vat de laatste ontwikkelingen in de behandeling van MS samen en blikt vooruit.
– Voeding heeft een grote aandacht onder mensen met MS. In een lezing gaat stichting Voeding Leeft  in op de vraag of voeding en lifestijl als medicijn kan dienen.
– In ‘De Controverse’ gaat arts Hengstman in op tegenstrijdigheden in het gebruik van zelfmedicatie.
– Met de stelling ‘de zorg voor mensen met MS schiet op veel vlakken nog te kort’ nodigt Hengstman iedereen in de zaal uit mee te praten over hoe de zorg verbeterd kan worden.  Dé kans om mee te praten over uw zorg.

Door goed op de hoogte te zijn van de mogelijkheden in de behandeling van MS, hou je beter regie over je leven. Meld je daarom aan voor deze bijzondere informatieavond.

Voor leden van de MSZNL en MSVN is deze avond gratis. Niet-leden betalen €2,50.

Zaterdag 1 september 2018   OntmoetingsBBQ
15.00-18.00 uur | Restaurant Witven, Veldhoven

Jaarlijks organiseren we een bijeenkomst om gezellig met elkaar te eten. Als vereniging weten we hoe belangrijk het is om contact met elkaar te hebben, in een ontspannen omgeving. Onder elkaar. Om nieuwe contacten te leggen en bekenden te ontmoeten. Het delen en verbinden vormt de kern van deze bijeenkomst. Aan tafel komen de verhalen en ervaringen vanzelf; om naar te luisteren of om ze te vertellen. En vooral om samen te genieten van het eten. Kom, alleen of met een naaste, maar kom vooral.

Meld je vóór 15 augustus aan per mail (brabantzuidoost@msvereniging.nl) of via het contactformulier  (eigen bijdrage 10 euro). Voor info kun je ons bellen of mailen.

2 oktober en 8 november   Samen Energiek Koken
10.30-13.30 uur | Eindhoven

Samen een energieke maaltijd koken en eten kun je een paar keer per jaar. Je leert over voeding tijdens het koken en eten. Interesse? Op dinsdag 2 oktober en donderdag 8 november 2018 (10.30-13.30u) gaan we samen de keuken in.

Meld je aan per mail (brabantzuidoost@msvereniging.nl) vóór 25 september of 1 november.