Hier vind u een overzicht van van onze geplande activiteiten.
Indien u vragen heeft of wilt u zich aanmelden voor een activiteit, neem dan contact met ons op via het  contactformulier. Mailen naar brabantzuidoost@msvereniging.nl kan natuurlijk ook!

Dinsdag 30 januari   Lenzing ‘Cognitie on Tour’

In samenwerking met VUmc MS Centrum Amsterdam organiseert de MSVN ‘Cognitie on Tour’. Medewerkers van het Expertisecentrum Cognitie geven een reeks lezingen door heel Nederland, over recent wetenschappelijk onderzoek en de invloed hiervan op de zorg.
Op 30 januari 2018 verzorgt dr. Hanneke Hulst, van het Expertisecentrum Cognitie een lezing over de nieuwste wetenschappelijke kennis en de invloed hiervan op de zorg.
Libra Revalidatie Centrum Blixembosch, Toledolaan 2, 5629 CC Eindhoven
Aanmelden tot 21 januari 2018 via het contactformulier.

9 december 2017     MS Café in Helmond

Elkaar ontmoeten in een gezellige ambiance en met elkaar ervaringen delen over het leven met MS? Of gewoon lekker kletsen met een borrel en hapje? Dat kan in ons MS café! Op zaterdag 9 december is iedereen, die leeft met MS, dus ook partners, familie en vrienden – welkom van 14.30 tot 16.30 uur in de Brandevoortse Hoeve, Medevoort 23, 5707 DD Helmond.

De MS Vereniging Brabant ZuidOost ontvangt je graag voor een gratis drankje en borrelhapje.

Ook voor kinderen is dit een leuke locatie, met diverse speeltoestellen. Meer informatie over de locatie: www.brandevoortsehoeve.nl

1 maart & 12 april    Samen Energiek Koken

De aandacht voor voeding bij MS neemt sterk toe. Tijdens deze workshop ga je samen aan de slag om een maaltijd te maken, die de  energiebalans versterkt. Aansluitend eet je samen.
Donderdag 1 maart en 12 april 2018 10.30-13.30 uur, Eindhoven
Aanmelden via brabantzuidoost@msvereniging.nl

3 maart 2018     MS Café in Herberg de Brabantse Kluis in Aarle-Rixtel

Ontmoet anderen die leven met MS in een gezellige omgeving. Onder het genot van een (gratis) drankje, delen we wat ons bezighoud. Door delen maken we elkaar sterker.
Herberg de Brabantse Kluis, Kloosterdreef 8, 5735 SJ Aarle-Rixtel
Zaterdag 3 maart 2018 14.30-16.30 uur

7 april   Feel Good Day & MS Cafe ‘t Perron in Heeze

Ontspannen, ontdekken en genieten tijdens de eerste MS Feel Good Day in Brabant Zuidoost. Een dag vol met informatie en workshops rondom het thema ‘Voel je goed!’ Tijdens deze dag kun je zelf een aantal ontspanningstherapieën (yoga, voetreflex, kleuradvies en mindfulness) ervaren, anderen ontmoeten in het MS Café en informatie krijgen rondom leven met MS. We zijn nog volop bezig met de organisatie van deze dag. Heb je nog ideeën of wil je mee organiseren, laat ons dat weten.
Aanvullende informatie over en aanmelden voor deze dag vindt u zo spoedig mogelijk hier op onze website.
Dorpshuis ‘t Perron, Schoolstraat 48, 5591 HM Heeze
Zaterdag 7 april 2018 10.00-16.30 uur