28 augustus 2018,

Beste leden van de MSVN, Regio Brabant Noordoost,

Komend najaar organiseren wij een ledenactiviteit in de Oisterwijkse Bossen en Vennen. Een moment van ontmoeten en gezelligheid! We nodigen u mét uw evt. introducé uit!

Op 6 oktober 2018 is de ontvangst om 10.30 uur in
Streekpark Klein Oisterwijk
Oirschotsebaan 8a
5062 TE Oisterwijk

Na ontvangst met koffie en gebak kunt u rond 11.00 uur mee met een rondrit door de Oisterwijkse Bossen en Vennen in een treintje. Mensen die niet in de gelegenheid zijn om met het treintje mee te gaan kunnen rustig in het etablissement blijven zitten tot de lunch begint.
Dhr. Eric Witte, lid van het Voorlichtingsteam van de MSVN, zal deze dag aanwezig zijn met de MS Experience Toolkit. In deze kit zitten diverse materialen waarmee geïnteresseerden op een eenvoudige manier de beperkingen van MS zelf kunnen ervaren.
Na deze activiteiten bieden wij u een gezellige lunch aan.
De dag sluiten we rond 15.00 uur af.

Voor de organisatie van deze dag vragen wij u om u aan te melden voor 23 september bij
Rinus van den Berg, mhvdberg@hotmail.nl of door te bellen: 06 34 38 64 55.
Maak svp gebruik van het antwoordapparaat en geef uw naam en telefoonnummer door.

Groeten en tot 6 oktober!
Namens bestuur MSVN Brabant Noordoost,
Rinus van den Berg

PS Onze regio MSVN -Brabant Noordoost is op zoek naar vrijwilligers. Heeft u belangstelling neem dan contact op met Rinus, zie info hierboven.
Klein