In het MS-infocentrum ontmoet je ook lotgenoten. Nog een speerpunt van de MSVN. Via lotgenotencontact vindt ook een belangrijke informatie-uitwisseling plaats over vaak praktische problemen die je als patiënt ervaart. Het centrum wordt bemand door vrijwilligers van de MSVN en vrijwilligers van het ziekenhuis. De MS-verpleegkundigen  lopen regelmatig binnen voor een gesprek of om vragen te beantwoorden. U loopt makkelijk binnen voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor of aanvullende informatie over zaken die MS aangaan.

Het MS-infocentrum een plek gekregen op de 1e etage van het nieuwe ziekenhuis vlakbij de polikliniek Neurologie. Koffie en thee staan voor U klaar

Het centrum is maandelijks  open op donderdagochtenden van 9.00- 12.00 uur. U kunt er altijd binnen lopen met vragen over MS, over de behandeling of voor een gesprekje met één van de vrijwilligers.

image_mini image_mini (1) image_mini (2)

Data voor 2017 ms-infocentrum ziekenhuis Bernhoven Uden

• 19 januari
  • 16 februari
  • 16 maart
  • 20 april
  • 18 mei
  • 15 juni
  • 20 juli
  • 17 augustus
  • 21 september
  • 19 oktober
  • 16 november
  • 14 december
 Met vriendelijke groet, het team infocentrum Bernhoven.