Lettergrootte: e E Sitemap

In het MS-infocentrum ontmoet je ook lotgenoten. Via lotgenotencontact vindt ook een belangrijke informatie-uitwisseling plaats over vaak praktische problemen die je als patiënt ervaart. Het centrum wordt bemand door vrijwilligers van het ziekenhuis. De MS-verpleegkundigen  lopen regelmatig binnen voor een gesprek of om vragen te beantwoorden. U loopt makkelijk binnen voor een persoonlijk gesprek, een luisterend oor of aanvullende informatie over zaken die MS aangaan.

Iedere 3e donderdag van de maand van, 9 tot 12.00 uur

Het MS-infocentrum een plek gekregen op de 1e etage van het nieuwe ziekenhuis vlakbij de polikliniek Neurologie. Koffie en thee staan voor U klaar

U kunt er altijd binnen lopen met vragen over MS, over de behandeling of voor een gesprekje met één van de vrijwilligers.

image_mini (1) image_mini (2)

Met vriendelijke groet, het team infocentrum Bernhoven.