Platform MS nieuw onderdeel MS Vereniging Nederland

MS Vereniging Nederland is een samenwerking aangegaan met Platform MS, het online storytelling en verhalenplatform. Naast nieuws- en actualiteitensite MSweb is ook Platform MS nu een nieuwe loot aan de stam van onze vereniging.

Platform MS onderdeel MS Vereniging Nederland

Platform MS is opgericht door Floris Tenholter, zelf partner van iemand met MS. Op het platform delen mensen met MS hun ervaringen om elkaar te helpen en nieuwe inzichten te geven. Meelezen of zelf je verhaal delen? Kijk op www.platform.ms

Verhalen van Fampyra-strijders
Eerste wapenfeit van de samenwerking was het vertellen van de verhalen van Fampyra-strijders die begin dit jaar meerdere keren naar Den Haag afreisden om de politiek te laten weten hoe belangrijk het medicijn Fampyra voor hen is. In ons ledenmagazine MenSen las je de verkorte versies van deze verhalen, op Platform MS vind je de volledige ervaringsverhalen.