Opening Amsterdamse effectenbeurs 30 mei

Op 30 mei – de internationale Wereld MS Dag – zal voorzitter Jan van Amstel met een aantal van leden van onze vereniging de Amsterdamse effectenbeurs Euronext (AEX) openen.

Het is in Amsterdam de gewoonte de beursdag om 9.00 te openen met een gong-ceremonie. Meestal wordt de gong geluid door beursgenoteerde bedrijven.

Bij speciale gelegenheden echter – zoals Wereld MS Dag – wordt een maatschappelijke organisatie uitgenodigd om de gong-ceremonie te verrichten. Op 30 mei is de eer aan onze vereniging te beurt gevallen. Wij voelen ons vereerd dat Euronext ons hiervoor heeft gevraagd.

De gong-ceremonie wordt live uitgezonden via RTL Z en er worden foto- en filmopnames gemaakt die te bekijken zijn via www.aex.nl en www.euronext.com.

MS Vereniging Nederland verricht gong-ceremonie Euronext op 30  mei