Nummber 3: juli 2018

Grote verhaleN

8 Wereld MS Dag Op en rond 30 mei – Wereld MS Dag – organiseerde onze vereniging weer allerlei activiteiten. Wij kijken terug op leuke dagen.
14 Naasten Saskia kent de ziekte MS al lang. Haar moeder kreeg vijfentwintig jaar geleden de diagnose en toen zij eerst een oogontsteking kreeg en daarna uitval in haar benen, wist ze meteen dat het MS was.
28 MSweb Over de primaire vorm van MS (Primair Progressieve MS, PP MS) tasten we op veel punten nog in het duister. Veel mythes en misvattingen over de ziekte doen de ronde.

artikeleN

16 MS-loket: 0800 1066 Snel antwoord op je vragen over MS? Bel het MS-loket. Deze telefonische service kan je direct doorverbinden met een deskundige.
18 Verslag EMSP Begin juni vond in de Slowaakse hoofdstad Bratislava de jaarlijkse conferentie van de European Multiple Sclerosis Platform plaats, met als thema ‘Op weg naar een patiëntgerichte benadering van MS-onderzoek’
22 Oceans of hope In 2014 schafte de Deense neuroloog dr. Mikkel Anthonissen een schip aan dat hij ‘Oceans of hope’ noemde. Zijn doel: meer aandacht voor MS door met een bemanning van alleen mensen met MS de wereld rond te varen.

Preview Nr. 3, juli 2018

Nr. 3, juli 2018

Voor leden staat de meest recente editie van het magazine MenSen online. Door op de onderstaande button de klikken en uw lidnummer in te vullen, komt u op de volledige versie van het blad terecht.

Lees MenSen