tamara

Ik wil mij graag even aan U voorstellen;

Mijn naam is Tamara van Malsen. Ik ben geboren in 1984. Ik kom oorspronkelijk uit een klein dorpje in Gelderland, maar ik woon sinds 2008 in Helden, samen met mijn partner Richard, onze dochter Ziva, onze poes Pumba en 2 cavia’s.
Mijn hobby’s zijn lezen en haken. Hier heb ik sinds Ziva op school zit genoeg tijd voor.
Sinds februari 2016 ben ik vrijwilliger bij de MSVN Noord- en Midden Limburg. Tot nu houd ik me bezig met de welkomstbrieven en verwerken van de ledenmutaties. Wat ik nog meer voor taken ga krijgen is nog een beetje zoeken.
2013 werd het jaar van de MS diagnose. Daarna is het in een rap tempo gegaan. Ik heb nog een jaar met vallen en opstaan gewerkt en sinds april 2014 ben ik helemaal thuis gekomen. In december 2014 ben ik uiteindelijk volledig afgekeurd.
Ik mis het werken erg. Maar probeer me ook voor te houden dat het positieve dingen heeft gebracht. Doordat ik niet meer werk, heb ik genoeg energie voor mijn gezinnetje. En daar geniet ik ontzettend van.