Paasbrunch 19 maart 2016

Op 19 maart hebben we een heerlijke paasbrunch gehad. Deze middag was druk bezocht met 30 gasten en een aantal kinderen.

Linda van Ooijen heeft de middag geopend met een glas bubbels en een speciaal dank je wel aan de sponsors van deze middag:

• La bouteille had de bubbels gesponsord
  • Dankzij het Kerkeboske in Helden hebben we tegen een kleine vergoeding gebruik mogen maken van een van de zalen
  • En we hadden dankzij de gulle gift van een van diverse leden van de MSVN Noord en Midden Limburg, nog wat extra te besteden voor deze middag
  • Doordat de aanwezige leden een kleine bijdrage betaald hadden, konden we daar alle boodschappen van halen en hebben we heerlijk met elkaar gegeten
  • Natuurlijk willen we ook alle leden van de werkgroep en partners bedanken voor de inzet!

De kinderen hebben lekker geknutseld, tekenen, paaskleurplaten kleuren, eieren schilderen en als verrassing mochten ze paaseieren gaan zoeken.

Ook de volwassenen hebben zich vermaakt met een heerlijke brunch en daarbij behorende gezelligheid. Nadat iedereen de buik volgegeten had hebben we nog enige tijd gezellig met elkaar kunnen kletsen.

Om 16 uur was de middag afgelopen en is iedereen na een gezellige middag met een volle buik weer naar huis gegaan.

Hierbij nog een stukje over de paasgedachten:

Ja lieve mensen het is alweer bijna Pasen
Een eeuwenoud verhaal om niet echt vrolijk van te worden
Verraad, Onrecht, Schuld, Straf, Einde van een mensen leven…..
Dit allemaal voor een ander gegeven.
De moraal van dit verhaal, vertrouwen houden, hoop doet leven.
Het voorjaar zit weer in de lucht, de dagen gaan weer lengen
Ontluikende blaadjes, narcissen, tulpen, bloemen gaan weer bloeien
Weer naar buiten, genieten van de mooie dingen die zichtbaar groeien
Spelende kinderen, een beeld wat we zelfs in rijen vluchtelingen zien
De pijn, verdriet met zich mee dragend vanuit een situatie van oorlog en pijn
Dat we er samen met in moeilijke tijden voor elkaar mogen zijn!
Wij gaan nu met elkaar ons verbinden door dingen te delen
De kinderen mogen na het eten weer spelen
Wij wensen jullie allen hele fijne dagen, dat de liefde onderling mag blijven
Pasen het feest van de overwinning van al het leed, dat is wat het al jaren met mensen deed