Lettergrootte: e e Sitemap Inloggen

Voor Iedereen die betrokken is bij het Belang van de Patiënt in de Zorg
Wij waarderen uw feedback!

We willen u nu al bedanken voor uw deelname aan dit onderzoek:
We sturen u ook graag een exemplaar van het rapport van het onderzoek, als u aangeeft dat u dit wilt. U wordt na afsluiting van de enquête automatisch doorgestuurd naar de website van PatientView waar u dit kunt aangeven

Als vertegenwoordiger van een actieve patiëntengroep is uw mening erg belangrijk – vooral als het gaat om de patiëntengroep en relaties met de farmaceutische industrie. We ontvangen uw feedback over het gedrag van de farmaceutische industrie, en hoe deze verbeterd kan worden, graag.

  • Uw antwoorden worden zeer vertrouwelijk behandeld en zullen niet door PatientView met anderen worden gedeeld: u blijft anoniem. PatientVIew is de organisatie die deze enquête bekostigt en uitvoert.
  • Deze studie wordt onafhankelijk van organisaties of instanties in de gezondheidssector uitgevoerd. De studie wordt niet door de farmaceutische industrie of door andere organisaties gefinancierd. Het rapport van het onderzoek wordt volledig in eigen regie geschreven. PatientView bekostigt deze hele studie zelf door de verkoop van rapporten aan de farmaceutische sector en bedrijven in medische apparatuur, denktanks, overheidsorganen en PR-bedrijven .

Deze studie is al vijf jaar achter elkaar uitgevoerd, sinds 2011. Het geheel geeft een goed beeld van ontwikkelingen in het imago van de farmaceutische industrie en wat daarin belangrijk is voor patiënten. De studie wordt nu voor de zesde keer op rij uitgevoerd.

De resultaten van de studie blijken hoog gewaardeerd te worden door organisaties in de farmaceutische industrie: zij leren zo de reacties van patiëntengroepen op hun beleid en vele proberen met de verkregen resultaten hun acties te verbeteren.

KLIK HIER OM DE ENQUÊTE TE BEGINNEN

Vul uw enquête vóór maandag 6 februari 2017 in om er zeker van te zijn dat uw antwoorden op tijd aankomen.

We zouden het zeer op prijs stellen als u deze e-mail doorstuurt naar vertegenwoordigers van patiëntengroepen waarvan u denkt dat zij ook willen deelnemen aan de studie van 2016 over de het actuele imago van de farmaceutische industrie.

Als u een kopie van de rapporten van vorig jaar (2015) over de collectieve reputatie van de farmaceutische industrie wenst te ontvangen, stuur dan een e-mail naar alexwyke@patient-view.com.

Daarnaast kunt u meer lezen over de serie rapporten over collectieve reputatie op de website van PatientView (adres onder aan deze e-mail).

Bij voorbaat dank,

Alexandra Wyke, CEO, PatientView

X