Lettergrootte: e E Sitemap

Ledenmagazine MenSen: Corona en de MS-telefoon

De nieuwe editie van ons ledenmagazine MenSen is verschenen. In dit nummer onder andere:

• Ledenmagazine MenSen: Corona en de MS-telefoon Corona en de MS-telefoon
    Half maart sloeg het corona-virus toe in Nederland. De eerste weken kwam er zoveel informatie op ons af, dat het ons soms duizelde. Dit leidde tot veel onzekerheid onder mensen met MS, en tot drukte bij de MS-telefoon.
  • Leefstijl: blijf in beweging en eet gezond
    Hoe houd je een gezonde leefstijl als je – al dan niet vrijwillig – aan huis gekluisterd bent? ‘Stilstand betekent achteruitgang’, zo liet een aantal bezorgde leden ons weten. Gelukkig ontstonden al snel allerlei initiatieven om online te sporten of therapie te krijgen.
  • Twee keer zo veel mensen met MS in Nederland
    Nederland telt misschien wel twee keer zoveel mensen met MS als waar we toe nu toe van uitgingen. Een steekproef onder Nederlandse huisartsen leverde op dat eerder moet worden uitgegaan van 2 op de 1000 als de eerder gehanteerde 1 op de 1000 Nederlanders.

Lid worden

Het magazine MenSen wordt gratis toegestuurd aan leden van MS Vereniging Nederland. Wil je ook op de hoogte blijven van het belangrijkste nieuws over MS en de activiteiten van de vereniging, wordt dan lid.