skip to Main Content

De winter-editie van ons ledenmagazine MenSen is verschenen. In deze editie onder andere een interview met Biny Vos. Biny heeft RRMS en is fulltime manager in een revalidatiecentrum. In maart van dit jaar richtte zij samen met twee andere managers in drie dagen tijd een speciale COVID-afdeling in. 

Verder in deze editie onder andere:

 • Matt Arts en de Onbeperkte Elfstedentocht
  Op 23 september vertrok Matt Arts vol goede moed naar de start van de Onbeperkte Elfstedentocht. In vijf dagen legde Matt met zijn handbike de hele afstand van 214 af. Een prestatie van formaat.
 • Blaas- en darmproblemen bij MS
  Ruim de helft van de mensen met MS heeft blaasklachten. Veel patiënten weten niet dat er veel mogelijkheden zijn om de blaasfunctie te versterken. Daarmee kunnen ook eventuele problemen met de stoelgang of seksuele problematiek verbeterd worden.
 • Nationaal MS Onderzoek
  Medio 2019 vulden ruim 1.000 mensen met MS de vragenlijsten van het Nationaal MS Onderzoek in. Uit de resultaten blijkt dat mensen met progressieve vormen van MS weinig MS-remmende medicatie gebruiken.
 • MS en cognitie
  Veel mensen met MS ervaren problemen met hun geheugen, concentratie en het plannen en organiseren van taken. Om deze groep beter te helpen is Cognitienetwerk MS opgericht.

 

Back To Top
X