Nieuw boek over MS vanuit ervaringsperspectief

De MS Vereniging ontving de aankondiging van een nieuw boek waarin de ervaringen met MS centraal staan. Het boek heet ‘Op de golven van mijn gevoel’ en is geschreven door Cora Bogaar.

image_mini (3)

Op de site boekscout.nl staat over haar boek: “Na de diagnose blijft Cora zoeken naar antwoorden op wat zich bij haar en in haar omgeving afspeelt. Meegaan daar waar dat niet anders kan… accepteren en actie ondernemen daar waar dat ook maar enigszins kan. Cora is een korenhalm die meebuigt op de wind en zonder te knakken alles in evenwicht houdt. Genieten van het leven, de mooie zijde daarvan zien en vasthouden, geven haar ontspanning, kracht en energie. Een gezonde geest als energiebron. Ont-moeten is een trefwoord met een grote inhoud.”

Het boek is te bestellen via de webwinkel van www.boekscout.nl