Ga naar hoofdinhoud

Het Nationaal MS Fonds en MS Vereniging Nederland bundelen de krachten en starten met de bouw van dé online omgeving voor mensen met MS, hun omgeving en zorgprofessionals. MS.nl wordt de centrale plaats voor betrouwbare, uitgebreide en actuele informatie over MS. Naar verwachting gaat MS.nl eind 2023 live.

MS.nl wordt dé online ingang waar mensen met MS en zorgprofessionals terecht kunnen voor betrouwbare en volledige informatie over MS.

Unieke samenwerking
MS.nl is een unieke samenwerking tussen het Nationaal MS Fonds en de MS Vereniging Nederland. Rianne Wisgerhof, directeur-bestuurder van het Nationaal MS Fonds: ‘Wat in 2018 als een droom begon heeft, na een intensief verkenningstraject tussen beide organisaties, tot deze samenwerking geleid. Onze organisaties brengen kennis, inzicht, ervaring, wetenschap en innovatie bij elkaar. Met het platform willen wij alle mensen die leven met MS en hun omgeving ondersteunen bij het bereiken van een optimale kwaliteit van leven.’ Chris Schouten, directeur MS Vereniging Nederland: ‘Onze ambitie voor MS.nl is een kwalitatief duurzaam platform te bieden voor iedereen in Nederland die met MS te maken heeft. Daarmee willen we bijdragen aan een betere kwaliteit van leven van mensen met MS-patiënten en hun naasten. Wij streven daarbij naar optimale vindbaarheid, duurzaam beheer en toekomstbestendigheid’.

Op MS.nl vind je:

  • betrouwbare informatie over MS
  • een veilige community waar je anderen met MS kunt leren kennen en ervaringen kan delen
  • toegang tot een aantrekkelijk en relevant aanbod van trainingen, e-learning etc

De bestaande websites van de vereniging en het fonds worden maximaal afgestemd op MS.nl.

Meehelpen?
Op dit moment zijn we bezig met de werving voor het bouwteam van MS.nl. Naast professionals uit de beide huidige organisaties zijn extra mensen nodig voor redactie, community, communicatie en ondersteunende werkzaamheden. Geïnteresseerd in meehelpen? Bekijk dan de vacatures.

>>>naar de vacatures

Back To Top