Welkom bij Mijn MS Vereniging

Leden van MS Vereniging Nederland kunnen hier hun persoonlijke gegevens bekijken en aanpassen om de hoogte te blijven van alle activiteiten van onze vereniging. Website beheerders kunnen hier . Ook kan je kan in mijn MS Vereniging terecht voor contact informatie of vragen.

Ik ben nog geen lid

Als lid van MS Vereniging Nederland ..

• Blijf je automatisch op de hoogte van actuele zaken rondom MS en NMO(SD), bijvoorbeeld onderzoek
  • Kun je gratis een gecertificeerde, ervaringsdeskundige coach raadplegen over het behoud van werk
  • Ontvang je het ledenblad MenSen en digitale nieuwsbrieven met tips, informatie en ervaringsverhalen
  • Kun je gratis een MS-Café of andere bijeenkomst bijwonen, om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen en kennis op te doen
  • Kun je je dichtbij huis ook actief inzetten voor de vereniging

MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging voor mensen met MS. Als lid geef je mensen met MS een stem!

Ik ben lid

Controle gegevens Mijn MS Vereniging

Voor het inzien en bewerken van je persoonlijke gegevens in Mijn MS Vereniging zonder tussenkomst van de ledenadministratie. Zo blijf je altijd goed op de hoogte van alle activiteiten van onze vereniging.

Accountactivatie Mijn MS Vereniging aanvragen

Is je e-mailadres reeds geregistreerd, maar heb je je Mijn MS Vereniging account nooit geactiveerd? Klik dan hier om opnieuw een accountactivatie aan te vragen.

Nog geen Mijn MS Vereniging account?

Leden van MS Vereniging Nederland kunnen hier hun eigen Mijn MS Vereniging account aanmaken. Na validatie van je gegevens door de leden administratie ontvang je de login gegevens op je e-mail adres.

Ik ben Website beheerder

Website beheerder

De website beheerders van msvereniging.nl kunnen hier . Na succesvol inloggen zal je WordPress Dashboard worden geladen.

.

Ik heb een vraag

Voor contact gegevens van:

• de MS-Telefoon, voor al uw vragen over MS.
  • de MS-coaches, voor MS en werk.
  • de MS-voorlichters, voor het aanvragen van een voorlichting.
  • de MS-voedingslijn, voor voedingsavies bij MS.
  • de Werkgroep NMO(SD), voor contact met de werkgroep NMO(SD).
  • de Regio’s voor contactgegevens van de regio’s en contactgroepen.