Lettergrootte: e E Sitemap

Nummer 1: januari 2019

grote verhaleN

8 Beweging & mobiliteit. 2019 staat voor ons in het teken van Beweging & Mobiliteit. We trappen dit thema af met het verhaal van MS-coach Elfi de Jong.
20 Merkmedicijn of vervanger. In 2018 kwam Glatirameeracetaat Mylan op de markt als vervanger voor Copaxone.
26 MSweb: Werk. Ook als je (gedeeltelijk) afgekeurd bent door het UWV, is het de bedoeling dat je weer op zoek gaat naar werk. Het UWV biedt loopbaantrajecten aan waarin je op zoek gaat naar je mogelijkheden.

artikeleN
12 Op de bres voor Fampyra. Op dinsdag 15 januari togen MS-patiënten naar de Tweede Kamer
om actie te voeren voor de vergoeding van het ‘loopmedicijn’ Fampyra.
14 Onderzoek: ECTRIMS. Wat is de beste behandeling voor jouw MS? Een verslag van de ECTRIMS conferentie in Berlijn met veel MS-experts en nieuwe en uitdagende resultaten.
30 Nalatenschappen. Regelmatig informeren leden naar de mogelijkheid ons in hun testament op te nemen.
32 Duocolumn Hanneke Hulst en Gijs Kooij. Gezond(er) blijven door te bewegen

Preview Nr. 1, januari 2019

Nr. 1, januari 2019

Voor leden staat de meest recente editie van het magazine MenSen online. Door op de onderstaande button de klikken en uw lidnummer in te vullen, komt u op de volledige versie van het blad terecht.

Lees MenSen