skip to Main Content
Lettergrootte: e E Sitemap

Nummer 2: april 2018

Grote verhaleN
8 Fampyra
Fampyra uit het basispakket? Niet als het aan ons ligt. Half maart besloot minister Bruno Bruins Fampyra niet te vergoeden via het basispakket zorgverzekering. Wij sprongen in de bres. Een reconstructie.
14 MS en werk
Het digitale MS-werkloket is een feit. Werken met MS, kan dat? Een vraag die mensen met MS én werkgevers bezighoudt. Ons antwoord is: ja, meestal wel! Met de website en onze MS-coaches ondersteunen we mensen met MS en hun werkgevers.
24 MSweb
E-health: digitale hulp bij zorg. Een containerbegrip voor aller-hande digitale toepassingen en elektronische hulpmiddelen voor de zorg. Wat hebben mensen met MS aan e-health?
34 Voeding
Gezond eten heeft effect op MS. De relatie is complex en wetenschappelijk bewijs is helaas beperkt, maar toch zijn er veel aanwijzingen dat gezonde voeding een positief effect kan hebben op MS.

ArtikeleN
18 Bewegen: Zitvolleybal
‘Gá sporten! Bewegen is goed voor je, het geeft energie’. Interview met zitvolleybalster Anne Raben.
22 Arena Moves
Zondag 8 juli is de derde editie van ArenA MoveS. Kom in beweging voor een MS-vrije wereld!

Preview Nr. 1, april 2018

Nr. 1, april 2018

Voor leden staat de meest recente editie van het magazine MenSen online. Door op de onderstaande button de klikken en uw lidnummer in te vullen, komt u op de volledige versie van het blad terecht.

Lees MenSen
Back To Top
X