MenSen nummer 1, januari 2018 bevat onder andere:

grote verhaleN

8 MS en werk
Werken met MS is niet altijd even makkelijk. Je bent soms moe of er is onbegrip bij je collega’s. Toch is het belangrijk om te blijven werken zolang het kan, want werk geeft voldoening en energie.
16 VerSlag MS SeSSionS Praag
‘Schat aan kennis en inspiratie’
22 MSweb
‘Wat kan een pgb voor jou betekenen?’
34 VerSlag eCTriMS
‘Een boeiend en hoopgevend congres’

artikeleN
12 MS en CogniTie
De komende maanden vinden overal in het land lezingen over Cognitie plaats, georganiseerd door MS Vereniging Nederland en het MS Centrum van VUmc. U bent van harte welkom!
14 belangenbeHarTiging Aandacht voor stamceltherapie. Petitie met bijna 50.000 handtekeningen aangeboden aan Tweede Kamer
28 regionieuwS Handboogschieten in regio Brabant Zuidoost. Het vinden van een activiteit die toegankelijk is voor mensen
met MS, is vaak een uitdaging. Handboogschieten blijkt een sport
die veel mogelijkheden biedt.

Preview Nr. 1, januari 2018

Nr. 1, januari 2018

Voor leden staat de meest recente editie van het magazine MenSen online. Door op de onderstaande button de klikken en uw lidnummer in te vullen, komt u op de volledige versie van het blad terecht.

Lees MenSen