Special In beweging met MS

8 Uniek sporten
Bewegen kan voor mensen met MS een wereld van verschil betekenen. ‘Houd je jezelf fit door te bewegen, dan voel je je ook beter en krachtiger.’

11 Een leeg hoofd en een lijf vol energie
Yvonne staat wekelijks op de atletiekbaan om haar rondjes te maken. Hoe doet ze dat?

14 Van triathlon naar nordic walking stokken
Lopen is niet meer zoals vroeger, dat kan niet meer. Maar ik haal er nog steeds uit wat er in zit.

ArtikeleN

17 Neurologen voeren MS-(Kwaliteits)Registratie in
In bijna alle ziekenhuizen in Nederland is een MS-kwaliteitsregistratie ingevoerd. Wat betekent dit voor de patiënt?

20 Lid in beeld: Barbara Nanning
‘Alles wat een ander beter kan, besteed ik uit’. En met succes, want Barbara Nanning viert dit jaar haar veertigjarig jubileum als kunstenares.

24 Klimmen tegen MS
In juni 2020 wordt voor de tiende keer Klimmen tegen MS georganiseerd. Vorig jaar liepen Tino en Pascal mee. Hun enthousiasmerende verhaal.

28 Op Texel komen dromen uit
Ook afgelopen zomer konden acht leden op vakantie naar Texel.

30 Verwenweekenden voor kinderen
Als er één iemand in een gezin MS heeft, heeft dat áltijd invloed op de andere gezinsleden. Voor kinderen met een ouder met MS organiseert MS Anders kinderkampen.

Preview Nummer 2. April 2020

ReadSpeaker Bekijk preview in volledig scherm