skip to Main Content

De mei-uitgave van ons magazine MenSen is verschenen. Op de cover van dit nummer zie je Marcia, die blij is met haar VR-bril en vertelt over haar podcast Leven met MS en meer. 

Verder een artikel van psycholoog en gedragstherapeut Wendy de Pree. Zij kreeg vorig jaar de diagnose MS en als specialist in positiviteit dacht zij: ‘Als iemand dit aankan, ben ik het wel!’. Totdat zij thuis kwam en amper nog de trap op geraakte…

Over psychosociale zorg gesproken: MS-expertisecentrum Nieuw Unicum heeft daar nu een spreekuur voor. Psycholoog Ruud Delput vertelt wat hij voor jou kan betekenen. Ook op afstand.

Mensen met de op MS lijkende ziekte NMO(SD) weten één ding zeker: het verloop is onzeker en onvoorspelbaar. Stella Kroese, die de werkgroep NMO(SD) voorzit en sinds kort ook bestuurslid is van MS Vereniging Nederland zegt: ‘Ik ben altijd waakzaam op een nieuwe terugval, in de 26 jaar dat ik de ziekte heb is me dat vele malen overkomen, ondanks de medicijnen’.

>>het magazine lezen

Wereld MS Dag 2022

Welke activiteit is er in jouw regio?

Het voorjaar staat gelukkig weer bol van de activiteiten in de regio. Net als andere jaren grijpen we Wereld MS Dag aan om van alles te organiseren voor onze leden.  We hebben een selectie op een rijtje gezet en nodigen je van harte uit. Doe mee!

Back To Top
X