Lettergrootte: e e Sitemap

Ledenmagazine MenSen: blijven werken loont

Afgelopen weekend verscheen de nieuwe editie van ons ledenmagazine MenSen. In dit nummer onder andere:

• Ledenmagazine MenSen: Wereld MS Dag 2019Blijven werken loont echt
    Verzekeringsarts Bernadette Linssen van het UWV is duidelijk: ‘werken loont echt’. Benut de eerste twee jaar na je ziekmelding goed. Het onderzoek naar je mogelijkheden is een samenspel met je werkgever. Richt je daarbij op het behoud van werk.
  • Wereld MS Dag 2019
    Wereld MS Dag viel dit jaar samen met Hemelvaartsdag. Op 30 mei opende voorzitter Jan van Amstel de Amsterdamse Effectenbeurs Euronext met een ferme klap op de gong. Onze regionale werkgroepen waren de hele maand al actief.
  • Digital health bij behandeling MS
    Personalised medicine, wearables, apps en social media. Vage en onbekende begrippen? Voor bezoekers van het congres van het European MS Platform niet meer. Het voorjaarscongres van deze organisatie ging dit keer over ‘digital health in MS management’.

En nog veel meer.

Nieuwsgierig?
Ons magazine is gratis voor onze leden en wordt daarnaast toegestuurd aan ziekenhuizen en MS-verpleegkundigen. Klik hieronder voor een preview, of word lid van onze vereniging om het magazine elk kwartaal in de bus te krijgen.