Landelijk team is verhuisd

Het landelijk team van MS Vereniging Nederland is verhuisd. De nieuwe locatie is beduidend goedkoper, heeft voldoende gratis parkeerplaatsen en ligt ook nog eens vlak naast het station.

We nodigen je dan ook van harte uit om eens langs te komen als je in de gelegenheid bent.

Landelijk team verhuisd

Van links naar rechts: Jacqueline Zonneveld, Rex van der Vorm, Annette Veltman, Chris Schouten en Ellemieke de Wolf. Op de foto ontbreekt Marja Raats.

De adresgegevens zijn:

Fornheselaan 118
3734 GE Den Dolder

Dank aan Gul Verhuizingen
Eind maart 2019 heeft Gul Verhuizingen ons verenigingsbureau voor de tweede keer in twee jaar helpen verhuizen. Een hele klus, want als patiëntenvereniging hebben wij een groot archief met informatiebrochures en promotiematerialen. De mannen van Gul Verhuizingen draaiden daar echter hun hand niet voor om. ’s Ochtends laadden zij alles in in Breukelen, en aan het begin van de middag stond alles op z’n plek in Den Dolder. Heel erg bedankt Gul Verhuizingen!

Bedankt Gul Verhuizingen