Steun de MS Vereniging in de strijd tegen Multiple Sclerose:

MS Vereniging Nederland, geeft mensen met MS een stem!

Multiple sclerose heeft impact op je leven. Ineens moet je leren omgaan met een chronische ziekte. MS Vereniging Nederland is er voor jou en je dierbaren. Met een luisterend oor, professionele kennis en de behartiging van jouw belangen.

Ja, ik steun MS Vereniging Nederland als donateur!

Doneer direct!Na

Iedere actie, iedere euro, helpt ons om de stem van mensen met MS te blijven vertegenwoordigen. U kunt de MS Vereniging op verschillende manieren steunen, bijvoorbeeld door

• een gift of donatie via NL23INGB 0006 560492 t.n.v. MS Vereniging Nederland-giften
  • een periodieke schenking (klik hier voor ons donateursformulier)
  •  de MS Vereniging op te nemen in uw testament

Help mee en start een actie!

Vaak vinden mensen het leuk actief iets te doen en zo de Vereniging te ondersteunen. Wilt u ook een activiteit organiseren of eraan deelnemen, maar weet u niet hoe en wat, hieronder vindt u een aantal suggesties:

1. zet een donatiebox neer tijdens uw verjaardag, jubileum, afscheid, reünie etc
  2. vraag aan de organisatie van evenementen in uw regio of MS Vereniging Nederland het goede doel mag zijn
  3. organiseer zelf een activiteit of neem eraan deel en laat u sponsoren door familie, vrienden uw bedrijf/werkgever etc en maak daarvoor actiepagina’s aan via onze website ‘Mijn actie voor MS’

Laat u zich sponsoren ten gunste van MS Vereniging Nederland, maak dan hier uw actiepagina aan:

website ‘Mijn actie voor MS’Naar de MS-winkel

Vragen? Mail ons!

Twijfel je nog of heb je een praktische vraag rondom het geven van een (periodieke) donatie? Neem dan contact op via email: ledenadministratie@msvereniging.nl. Wij zullen dan de mogelijkheden uitleggen of andere vragen beantwoorden.

MS Vereniging Nederland komt graag met je in gesprek!
Praat mee op Facebook of Twitter.

Wat biedt MS Vereniging Nederland:

* MS-telefoon: 088 374 8585
De vrijwilligers van de MS-telefoon zitten dagelijks klaar om u te woord te staan, te luisteren, mee te denken en desgevraagd advies te geven. Ma t/m vr: 10.30 – 14.00 uur

* MS-coaches voor MS en werk
Voor uw vragen over MS en werk kunt u contact opnemen met één van onze MS Coaches.

* MS-voorlichting
Onze MS-voorlichters geven voorlichting over (leven met) MS aan mensen met MS en hun familie maar ook aan scholen, hulpverleners in opleiding en zorgverleners. Voorlichting aanvragen? Mail ons: info@msvereniging.nl.

* bijeenkomsten bij u in de buurt
Vanuit 21 regio’s organiseert MS Vereniging Nederland regelmatig bijeenkomsten voor haar leden.

* MSweb
Ga via www.msweb.nl/forum (anoniem) in gesprek over (leven met) MS

* belangenbehartiging bij bijvoorbeeld de landelijke politiek en zorgverleners
Mede daarom kunt u bij uw zorgverzekeraar (deels) de kosten van uw lidmaatschap vergoed krijgen!

MS Vereniging Nederland is de enige patiëntenvereniging voor mensen met MS. Als lid of donateur geef je mensen met MS een stem!