Schenken met belastingvoordeel

U kunt ons steunen met een donatie met behulp van de fiscus. Met een periodieke donatie van 5 jaar zijn donaties – groot en klein – fiscaal aftrekbaar. U hoeft daarvoor niet naar de notaris.

Hoe werkt periodiek schenken?

Indien u de donatie voor minimaal vijf jaar vastlegt als periodieke schenking dan kunt u deze gift aftrekken van de belasting. Een deel van het geschonken bedrag ontvangt u weer terug van de Belastingdienst. U kunt dus meer geven, terwijl u hetzelfde betaalt.

U legt deze periodieke schenking vast via dit formulier.

U kunt het ingevulde en ondertekende formulier inscannen, e-mailen naar info@msvereniging.nl of uitprinten en opsturen naar:
MS Vereniging Nederland, Antwoordnummer 5551, 3700VB Zeist Een postzegel is niet nodig.

Na ontvangst verwerken wij uw gegevens en ontvangt u het door ons ondertekende formulier weer retour.

De voordelen van periodiek schenken op een rij:

• Alle donaties zijn aftrekbaar, er is dus geen minimum bedrag
  • Een deel van het donatiebedrag krijgt u terug van de Belastingdienst
  • Dat voordeel kunt u zelf houden of toevoegen (geheel of gedeeltelijk) aan de donatie.
  • De gehele donatie komt ten goede aan MS Vereniging Nederland, omdat wij een ANBI status hebben en geen schenkingsrecht hoeven te betalen.

Alvast heel erg bedankt voor uw steun.