Hartelijk dank voor je donatie!

Hiermee help je ons om mensen met MS een betere kwaliteit van leven te geven.

MS Vereniging Nederland komt op voor de belangen van haar leden en bevordert de emancipatie en volwaardige participatie van mensen met MS in de maatschappij.
Wij zijn altijd ‘dichtbij’. Wij brengen mensen met MS en direct betrokkenen bij elkaar om kennis en ervaringen te delen. En geven informatie over de ziekte en het leven met MS zodat men keuzes kan maken om de regie over het eigen leven te houden.
Onze vereniging is voor 100% afhankelijk van lidmaatschapsgeld, giften, donaties en sponsoring. Daarom zijn wij zo blij met jouw steun! Daarvoor willen we je nogmaals hartelijk danken.

Wil je op de hoogte gehouden worden van onze activiteiten die we mede dankzij jouw steun kunnen uitvoeren, stuur dan een mail naar info@msvereniging.nl en meld je aan voor ons donateurs-nieuws.

Donatie aftrekbaar

MS Vereniging Nederland heeft een ANBI status.
uw donatie is geheel of gedeeltelijk aftrekbaar van de belasting.