Stichting ReDiscoverMe biedt onze vereniging een cursus aan voor iedereen die op een veilige en plezierige manier fysiek bezig wil zijn en zichzelf via beweging wil uiten.

Proefles dinsdag 23 augustus
ReDiscoverMe staat voor een uur heerlijk samen bewegen. En dat gewoon vanuit huis. Wil je eens proberen of het wat voor je is? Haak dan aan bij de gratis proefles op dinsdag 23 augustus.

Op dinsdag 30 augustus starten we weer een cursus van 8 lessen.

In deze cursus werk je vanuit je eigen mogelijkheden, waar verbinding, zelfontplooiing en empowerment centraal staan. Door te bewegen, dansen, delen en met elkaar te verbinden, verbreken we de ‘hoe het was en wat ik kon’ en buigen we dit om naar ‘hoe het is en wat ik kan’.

Mensen die eerder meededen zeiden over de cursus:

• Muziek is leven
  • Lekker samen vrij bewegen
  • RDM zorgt voor liefde voor mijn lichaam en een beter humeur
  • Actief geeft ontspanning
  • Even alles vergeten
  • Ontspannen fijn bewegen/dansen met leuke muziek
  • Heerlijk motiverend en fijn
  • Samen bewegen/dansen is heel leuk

ReDiscoverMe online workshop

Start cursus: dinsdag 30 augustus om 11.00 uur

De lessen worden online gegeven via Zoom. Je kunt Zoom zowel op je computer als op je tablet of smartphone gebruiken.

Om deel te kunnen nemen heb je het volgende nodig:

• Internet;
  • Goed werkend geluid op je pc of laptop;
  • Een webcam

Kosten

De kosten van deze cursus zijn  € 55 voor niet-leden. Leden van onze vereniging krijgen een korting van  € 15. De betaling loopt via Stichting ReDiscoverMe.

Geïnteresseerd in de proefles? Stuur dan een mail naar info@msvereniging.nl.

Aanmelden voor de cursus van 8 lessen kan t/m vrijdag 26 augustus. Na aanmelding ontvang je alle informatie die je nodig hebt.